Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
\Steta ako Defitez dobie otkaz. Poloso za Manchester.![]()
\
Што бре полошо?Шо има врска Манчестер сега?
Аха сванав...Сепак не му држи водаСака да каже дека додека Бенитез е на кормилото на Ливерпул тие нема да видат Премиерлигашка титула односно дека нема да им е сериозен конкурент за титула:smir:
Додека е Рафа на чело и вистина е дека нема да освојат титула во ПЛ...Треба некоја од нивните легенди да стане тренер! После недела ако победиме, ке се збогувате со Рафа, а ако победите вие, тогаш тој најверојатно ке остане до на пролет ! И предходно тој беше готов, но победи со Јунајтед и остана ! Така ке биди и овој пат ! Ако победите !:helou:
А на Пелегрини ногата ли ќе му ја дадат? Не ми се верува да го избркаат Пелегрини доколку освои некој трофеј годинава.Другар веќе реков ако некој ми гарантира дека ќе го избркат Рафа доколку победите тогаш го прифаќам таквиот расплет.Него тоа нема да се случи пошто чим до сега не летна незнам што треба да се случи за да летне.Едно да ви кажам а че правиме муабет има време.На рафа единствена цел му е да седна на клупата на Реал Мадрид.Најкасно до почетокот на наредната сезона тоа ќе се случи.Тој знае дека наредна дестинација му е Реал и не се замара.Имаме тренер кој има во глава друг тим,газди кои незнаат што е топка и мислат само на профит,повредени играчи еден куп и како сакаме да не биде.Е нема да не биде
Кој и да е тренер на Реал однапред е осуден на пропаст па и овој.Два кикса во серија и леташ тоа политиката на Реал.Да беше Бенитез таму до сеа 100 пати ќе беше летнат.Ако се поклопат термините кога и двајцата ќе добијат откази гарант Бенитез оди на бернабе во спротивно ќе се чека крај на сезонаА на Пелегрини ногата ли ќе му ја дадат? Не ми се верува да го избркаат Пелегрини доколку освои некој трофеј годинава.
А на Пелегрини ногата ли ќе му ја дадат? Не ми се верува да го избркаат Пелегрини доколку освои некој трофеј годинава.
atanase напиша:Слушај сеа утре ако победиме...Рафа ќе рече...Се враќаме во битката за титулата...Лел кога утре би покажале асолна игра би ми се вратиле надежите за титула па макар биле 2 посто