Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stivie G

Гостин
Што се радуваш, нека ти текне колку месеци има пропуштено за Ливерпул ради повреда стекната у репрезентација...

Мислам, ако си фан и на Англија, ваљда ти е ок, ама како фан на Ливерпул, штознам...
Кога веќе е повикан во репрезентацијата заслужува да биде капитен :). Во секој случај ќе игра. Ни Паркер, ни ниеден друг не заслужува повеќе од него.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
До кога бе со Бери и Милнер во состав! Толку просечни играчи а ги форсисраат премногу!

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
донекаде ќе разберам за керол ама даунинг ?? стариџ е повреден или ....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
донекаде ќе разберам за керол ама даунинг ?? стариџ е повреден или ....
Не е повреден, ставен е во тие играчи што се „за секој случај“ Еве кои се тие

ack Butland (Birmingham City), Phil Jagielka (Everton), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Johnson (Manchester City), Daniel Sturridge (Chelsea).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
According to Hodgson, he saw Chamberlain play well against Pirlo and Ambrosini. Ambrosini didn't play, Pirlo isn't even a Milan player. :icon_lol:

Stivie G Да даде Господ сите да ви ги вметнат, поизморени ќе стартувате сезона :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
АОЧ во репка ? Ноуууууууууууууу....Ќе имаме Вилшер втор дел со повредите ?
Абе боље за Европско отколку за Олимпијада. Вака нема шанси да игра за Олимпијада. :D Бери не беше лош сезонава, не знам што толку имате против него, ама еден од Даунинг и Милнер или пак двајцата не требаше да биде повикан и на негово место требаше да влезе Стариџ или А.Џонсон. Ричардс зошто не е повикан? И он некако ми фали во составов иако и Забалета му фати место во последно време. Керик заслужи да биде барем во тие за секој случај, а вака ќе треба Хендерсон да влезе место Паркер.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Нема класична замена за десен бек. Вокер знам дека е повреден, ама Ричардс? Оправдано ќе биде, само ако е и он повреден. Не гледам зошто не би го викал.
Керик го нема, а ги викал Бери и Милнер:facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom