Champions league final 2012, Баерн Минхен - Челзи, 19.05.2012, Arena Munchen

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Победник?

• Баерн во регуларно време

Гласови: 99 46,9%
  • Челзи во регуларно време

Гласови: 65 30,8%
  • Баерн по продолженија

Гласови: 12 5,7%
  • Челзи по продолженија

Гласови: 10 4,7%
  • Баерн на пенали

Гласови: 6 2,8%
  • Челзи на пенали

Гласови: 19 9,0%

• Вкупно гласачи
    211
  • Гласањето е завршено на .

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Се си мислам анкетава ќе ја усере работава... и на крајот Челзи ќе ја зема титулава.

... нормално дека Баерн ми е фаворит и сакам да ја освои.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Мора да им се даде пофалба на Челзи, со играње секој втор ден стигнаа до финале, освоија ФА и имаа доста добар скор во лигата. Е ова се физички - кондиционо спремни фудбалери.
За физички и кондиционо одкако дојде Боаш неверувам дека се, претходните сезони можеби, но оваа не само нека ти текне во јануари Дрогба, Кол, Мата какви беа на утакмиците имаа фаца пред колабирање!
--- надополнето: 16 мај 2012 во 09:42 ---
Инаку се разбудив со убав сон, сме тепале 1:0, стрелец Дрогба!:drk:

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
За физички и кондиционо одкако дојде Боаш неверувам дека се, претходните сезони можеби, но оваа не само нека ти текне во јануари Дрогба, Кол, Мата какви беа на утакмиците имаа фаца пред колабирање!
--- надополнето: 16 мај 2012 во 09:42 ---
Инаку се разбудив со убав сон, сме тепале 1:0, стрелец Дрогба!:drk:
Откако дојде РДМ секоја недела по 2 утакмици имаат изиграно и тоа не било какви, туку скоро сите против гиганти :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.178
Политиката на Баерн и системот кој го следи Баерн ми е многу посимпатичен него тој на Челзи, ако воопшто може да се оквалификува како некој систем. Поради овој факт што статијата добро ја опишува посакувам Баерн да освој ЛШ. Клубот кој во Европа может најсериозно си ја води финансиската политика заслужува најмногу да биде награден со Европскава титула.
Немам ништо против клубови како Челзи и Сити но нивното неразумно трошејне го доведе фудбалот, поред мене, во опасност. Што ќе остане од тие клубови, инвеститорите или сопствениците да го напуштат? Тоа во најлош случај може да доведе до крај на клубот. Дали тоа навистина го посакуваме како фанови? Ја мислам не.
Да го земам Челзи како пример: Колку играчи, екстремно скапи играчи не успеале таму и за кратко си заминаа? Да не ги набројам но за мене и тоа е дел од финансиската политика на Челзи, и да не успее скап играч не е проблем. За разлика од тоа Баерн како Европски гигант не дава огромни пари за играчи, Гомез со 30м Евра и Робен и Рибери со 25м им се најскапите играчи во историјата. И тука скоро сите јаки трансфери им се клучни, освен Подослки (10м) не се сеќавам на некој поскап трансфер да не успее.
На крај можам само да кажам секоја чест за Баерн и нивната политика, заслужуваат да бидат на врвот во Европа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Да го земам Челзи како пример: Колку играчи, екстремно скапи играчи не успеале таму и за кратко си заминаа?
Е колку? Шевченко (и тој даде неколку голови можеби и повеќе од Торес),Креспо (беше солиден),Верон, Даф

M

Mario Gómez

Гостин
Да игорче, се што напиша е у право. Ти си навијач на Баерн само уште не го знаеш тоа. :vozbud:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.178

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Дали си озбилен ?? Дамиен Дафф ??
:eek::eek: :eek::eek: :eek::eek: :eek::eek: :eek::eek: :eek::eek:
Тој беше меѓу првите трансфери и беше најавуван како големо засилување а испадна фејл.
--- надополнето: 16 мај 2012 во 21:15 ---
Фереира?Џонсон?Буларуж?
За Шева,Креспо објаснив :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Од една страна Баерн има поискусен тренер и поквалитетни играчи, од друга страна кога ке видам Челзи како игра во задње време на битниве утакмици све ми иде дека Челзи ке е шампион. Незнам како ама шампиони ке се... и навивам за Челзи и речиси убеден сум дека ова е нивна година во ЛШ.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Тој беше меѓу првите трансфери и беше најавуван како големо засилување а испадна фејл.
--- надополнето: 16 мај 2012 во 21:15 ---

За Шева,Креспо објаснив :)
:eek::eek: Х100 000
Ако го имаш гледано Челзи во периодот 2004-2006та не смееш да си дозволиш да направиш ваков КИКС !! Беше клучен играч во тимот и има голема заслуга за двете последователни титули.Јас го немам видено Челзи да игра подобро од тој период,па тоа беше уживање да се гледа со Роббен/Дафф/Рајт Филипс/Џо Колл како крилни играчи//

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
:eek::eek: Х100 000
Ако го имаш гледано Челзи во периодот 2004-2006та не смееш да си дозволиш да направиш ваков КИКС !! Беше клучен играч во тимот и има голема заслуга за двете последователни титули.Јас го немам видено Челзи да игра подобро од тој период,па тоа беше уживање да се гледа со Роббен/Дафф/Рајт Филипс/Џо Колл како крилни играчи//
Сепак тоа е мое мислење..
--- надополнето: 16 мај 2012 во 23:00 ---

Се некако мислам дека и финалево ќе има некој инфаркт финиш во 90+

Kajgana Shop

На врв Bottom