Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.498
Од кога дојде РДМ мислевСе праам како да не сум го прочитал ова.
Од кога дојде РДМ мислевСе праам како да не сум го прочитал ова.
За физички и кондиционо одкако дојде Боаш неверувам дека се, претходните сезони можеби, но оваа не само нека ти текне во јануари Дрогба, Кол, Мата какви беа на утакмиците имаа фаца пред колабирање!Мора да им се даде пофалба на Челзи, со играње секој втор ден стигнаа до финале, освоија ФА и имаа доста добар скор во лигата. Е ова се физички - кондиционо спремни фудбалери.
Откако дојде РДМ секоја недела по 2 утакмици имаат изиграно и тоа не било какви, туку скоро сите против гигантиЗа физички и кондиционо одкако дојде Боаш неверувам дека се, претходните сезони можеби, но оваа не само нека ти текне во јануари Дрогба, Кол, Мата какви беа на утакмиците имаа фаца пред колабирање!
--- надополнето: 16 мај 2012 во 09:42 ---
Инаку се разбудив со убав сон, сме тепале 1:0, стрелец Дрогба!
Политиката на Баерн и системот кој го следи Баерн ми е многу посимпатичен него тој на Челзи, ако воопшто може да се оквалификува како некој систем. Поради овој факт што статијата добро ја опишува посакувам Баерн да освој ЛШ. Клубот кој во Европа может најсериозно си ја води финансиската политика заслужува најмногу да биде награден со Европскава титула.
Е колку? Шевченко (и тој даде неколку голови можеби и повеќе од Торес),Креспо (беше солиден),Верон, ДафДа го земам Челзи како пример: Колку играчи, екстремно скапи играчи не успеале таму и за кратко си заминаа?
http://www.footballfancast.com/2010/02/football-blogs/top-10-chelsea-flops-abramovich-wrongЕ колку? Шевченко (и тој даде неколку голови можеби и повеќе од Торес),Креспо (беше солиден),Верон, Даф
Е колку? Шевченко (и тој даде неколку голови можеби и повеќе од Торес),Креспо (беше солиден),Верон, Даф
Тој беше меѓу првите трансфери и беше најавуван како големо засилување а испадна фејл.Дали си озбилен ?? Дамиен Дафф ??
Фереира?Џонсон?Буларуж?
Х100 000Тој беше меѓу првите трансфери и беше најавуван како големо засилување а испадна фејл.
--- надополнето: 16 мај 2012 во 21:15 ---
За Шева,Креспо објаснив
Сепак тоа е мое мислење..Х100 000
Ако го имаш гледано Челзи во периодот 2004-2006та не смееш да си дозволиш да направиш ваков КИКС !! Беше клучен играч во тимот и има голема заслуга за двете последователни титули.Јас го немам видено Челзи да игра подобро од тој период,па тоа беше уживање да се гледа со Роббен/Дафф/Рајт Филипс/Џо Колл како крилни играчи//