Hiperaktiv
Султан :P
- Член од
- 16 февруари 2012
- Мислења
- 1.590
- Поени од реакции
- 923
Еееее и јас сум во слична ситуација само за фудбал се зборува а мене за фудбал ни најмалку не ме интересира и јас слушам рок и поп а тие само шабанели(добро само цеца и лепа брена онака понекогаш) со 2-3 сум си најдобар ама со другите бог да чува незнам што ни да им зборувам! Ама некој да ми наметне туѓо мислење на моето мислење веднаш почнувам да се инатеам и овде почнува вербална војна каде никој неможе да ме надмаши од нив или пак некој однадвор затоа ретко влегуваат во дебати со мене и да ми се инаетат во нешто што сум го рекол! Треба да одржиш цврстина во зборот,соодветни докази и факти секако...znaci znam pred vreme sto ke bidi.ednostavno me nervira toa idiotsko odnesuvanje.se trudam da ne bidi napnato.ali kazuva i dr fakti nekoj po negovo i si gi filova ednostavno IDIOT
--- надополнето: 14 мај 2012 во 21:16 ---
i mi treba mislenje vo vrska so toa.sto ako ne ste opkruzeni so lugje sto ne vi znacat nisto tuku od sto moras-ednostavno nema so koj drug da se druzis.A nemame isti interesi ni vo muzika(metal) ni vo svakanjata na zivotot..nekako se ednonasocni,me smetaat za kao frik a vsusnost voopsto ne se razbiraat vo nisto.smesno e sto toa sto sum go kazuval-mislal po dooolgo vreme tie pocnuvaat da go svakaat i se sekako NAJDOBRI . pomos... sakam da bidam so lugje sto mozam da se razberam ...
пр: Еднаш еден ми се заинаети дека оризот не бил јаглехидрат! Јас реков дека е јаглехидрат и другите сите рекоа дека тој е во право зашо билдерите јадат ориз! Им изнесов многу соодветни докази,дури и професорката по биологија ја прашав пред сите кога им рече 77 грама во 100 грама се јаглехидрати ООООП сите зачутеја и псоле му одам и велам ..еееее сега на кој се ти инаетиш?? ми вели е добро д епротеините се втори на ред! Не попуштај само ЦВРСТО И ЦВРСТО!