Каде виде пост со такво нешто?Честитки, апсолутно заслужена победа.
Е сега морам да ве прашам нешто. Зоштосе радувате на вториот гол кога е „нерегуларно“ (според Вас) постигнат (по изминување на надополнувањето)...
По не знам кој пат ... што не ви е јасно, ние веќе водевмеАбе го рачунав, ама ова го пишав затоа што кога ние дадовме гол во 96 против Сити сите пцуеја по судијата а сега никој.
Апсолутно точно, но можеби Манчестер ќе дадеше гол, па ќе имаше кукање. Тоа ми е целта.Каде виде пост со такво нешто?
Тука само Манчестер се удри со свој камен по глава затоа што добива толку долги продолжениа. Голот за 2:0 за нас е безначаен. Поздрав
Тогаш неизбежно ќе имаше кукање :smir:Апсолутно точно, но можеби Манчестер ќе дадеше гол, па ќе имаше кукање. Тоа ми е целта.
Одговорот го имаш подоле од stolee:smir: истото мислење го имам и јас...кога Јунајтед победи така пртотив Сити сите збореа... а сега кога Ливерпул не победија сите траат.ЕтеЕ што нема да прочита човек по форумов... Па што ти мења дали 1-0 или 2-0 сте изгубиле?? Ти посреќна ќе беше да свирнеше одма после 5 минути? Па со Сити така тепаше Јунајтед...
Битно судијата НИВ им ПРАВЕШЕ услуга... цццццц свашта!
Какви стручњаци имаат овие од Ман. Утд... хахаахха
Кога викам ја жена и фудбал (или кола) не оди...