- Член од
- 16 февруари 2007
- Мислења
- 2.779
- Поени од реакции
- 8.235
Taква е wot. Елеонор Рузвелт на 21 век. И секогаш би и' отстапил столче во кафана од солидарност.Ова е веќе фракција.
Taква е wot. Елеонор Рузвелт на 21 век. И секогаш би и' отстапил столче во кафана од солидарност.Ова е веќе фракција.
Ќе ти се наљутам, жими се ќе ти се наљутам! >.<Идеме во кафана во овој состав, јас, ти, Raziel; Тапетарот Петар; Inglourious Basterd; Ставрогин, Crazy in Love; Кој ви фали тагнете го )
Сакаш да кажеш дека сум ти досаден.Ок, нема да зборуваме за тоа што обично го зборуваш на форум
Малку ти беше а
Извинете госпоѓице...јас вас не ве познавам лично и персонално.Малку ти беше а
Не е проблем, само не ми носи ракија од дуњи. Лозова изладена, спреми шопска и викни, стасуваме со екипатаИзвинете госпоѓице...јас вас не ве познавам лично и персонално.
тука те чекав!!! Немам време за пијанка сега али за кафе може.Да се упознаеме,може ќе ни тргне.Не е проблем, само не ми носи ракија од дуњи. Лозова изладена, спреми шопска и викни, стасуваме со екипата
Па имаш право у трезно не се знаеметука те чекав!!! Немам време за пијанка сега али за кафе може.Да се упознаеме,може ќе ни тргне.
Јас у трезно сум тежок радикален христијанин...така да само со примерни особи контактирам па ќе ве молам за максимална дисциплинираност...немојте ракии ова-она ви се молам.Па имаш право у трезно не се знаеме