jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.578
- Поени од реакции
- 27.426
Јас не се разбирам у политика.Еве јас сакам. Ама да не ми збориш за политика, може?![]()
![]()
![]()
Јас не се разбирам у политика.Еве јас сакам. Ама да не ми збориш за политика, може?![]()
![]()
![]()
Само ако дојде Тапетарот во кафана, доаѓам и јас.Идеме во кафана во овој состав, јас, ти, Raziel; Тапетарот Петар; Inglourious Basterd; Ставрогин, Crazy in Love; Кој ви фали тагнете го)
Во преговори сме со Inglourious Basterd, така што имај во предвид за викендов.Разиел
Еве јас сакам. Ама да не ми збориш за политика, може?![]()
![]()
![]()
Уствари мора дневен ред, и да се одреди правило за зборење реплики и така натака, со олку јузери, пазар ќе бидне тамуИдеме во кафана во овој состав, јас, ти, Raziel; Тапетарот Петар; Inglourious Basterd; Ставрогин, Crazy in Love; Кој ви фали тагнете го)
Сега некој треба да рече, „Само ако дојде разиел, доаѓам и јас“.Само ако дојде Тапетарот во кафана, доаѓам и јас.![]()
Ако се повлече така, никој нема да дојде.Сега некој треба да рече, „Само ако дојде разиел, доаѓам и јас“.![]()
Да, ама така само Тапетарот ќе биде кривАко се повлече така, никој нема да дојде.![]()
Ок, нема да зборуваме за тоа што обично го зборуваш на форумЈас не се разбирам у политика.
Нема да биде крив. Само ќе биде во Америка.Да, ама така само Тапетарот ќе биде крив![]()
Монтиран случај, значи. Треба протест да се напраи во некоја кафана.Нема да биде крив. Само ќе биде во Америка.![]()
Ова е веќе фракција.Ја би ве упознал сите, само ако не доаѓа Raziel.
A ха. Добро, да си знам за понатаму...Само ако дојде Тапетарот во кафана, доаѓам и јас.![]()