Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
Se zboruva deka vo Bitola sega e donesena denovive Toyota Supra so 850 konji....deckoto bil nekoj si daniel.. :)
--- надополнето: 3 мај 2012 во 20:03 ---

ova e pred Zdruzenie na vozaci i golfov e na col tablici znacit ke go prevedvit na nasi tablici i ke go gledame niz ohridov :)

Донесена е.....:D ..... Чувството да помини покрај тебе е исто како Секс да си имал :D Оган е упичку матер :D

Se zboruva deka vo Bitola sega e donesena denovive Toyota Supra so 850 konji....deckoto bil nekoj si daniel.. :)
--- надополнето: 3 мај 2012 во 20:03 ---
дада 860кс била ..страшилиште:С клавајте видео или слики пбрзо неможам појче да издржам дане ја слушнам :D

epa ajde so cekas haha...najdi neso materijali sliki videa :)
Батката има BMW m3 со нитро (прво заврши неславно на 2 дела во дрво, после го прибраа во МВР и му се изгуби трагата), Mercedes clk 430 АМG неколку мотори... Во мерцедесот се возев, лудило.

Инаку, не сум по слики/видеа, мада ако имам прилика ќе штракнам некоја фотка.

Батката има BMW m3 со нитро (прво заврши неславно на 2 дела во дрво, после го прибраа во МВР и му се изгуби трагата), Mercedes clk 430 АМG неколку мотори... Во мерцедесот се возев, лудило.

Инаку, не сум по слики/видеа, мада ако имам прилика ќе штракнам некоја фотка.
btw moram da te pofalam za mercedesot, go vidov na FB :) super e se gleda deka si ljubitel na tie postari modeli...i mene w123 mi e omilen od mercedesite :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom