Конечно после 2 недели видео да ставам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
грешка сте има скроз иста како онаа кабриолетот еден мајстор во Прилеп ја правешеПа друга во МК со таква боја нема, мора да е оваа![]()
ova e pred Zdruzenie na vozaci i golfov e na col tablici znacit ke go prevedvit na nasi tablici i ke go gledame niz ohridov
Se zboruva deka vo Bitola sega e donesena denovive Toyota Supra so 850 konji....deckoto bil nekoj si daniel..
--- надополнето: 3 мај 2012 во 20:03 ---
ova e pred Zdruzenie na vozaci i golfov e na col tablici znacit ke go prevedvit na nasi tablici i ke go gledame niz ohridov![]()
дада 860кс била ..страшилиште:С клавајте видео или слики пбрзо неможам појче да издржам дане ја слушнамSe zboruva deka vo Bitola sega e donesena denovive Toyota Supra so 850 konji....deckoto bil nekoj si daniel..
--- надополнето: 3 мај 2012 во 20:03 ---
Не можам уште ништо да ветам ... Но ако биде, сигурно ќе дознаете ситеNikolaben te cekame so video za suprata![]()
На амерички табли е?Донесена е.......... Чувството да помини покрај тебе е исто како Секс да си имал
Оган е упичку матер
![]()
mislam da.....ti si sepak vo bitola, mora da ja vidis sigurno ke se kurci so nea gazdataНа амерички табли е?
Го познавам газдатаmislam da.....ti si sepak vo bitola, mora da ja vidis sigurno ke se kurci so nea gazdata![]()
epa ajde so cekas haha...najdi neso materijali sliki videaГо познавам газдата![]()
Батката има BMW m3 со нитро (прво заврши неславно на 2 дела во дрво, после го прибраа во МВР и му се изгуби трагата), Mercedes clk 430 АМG неколку мотори... Во мерцедесот се возев, лудило.epa ajde so cekas haha...najdi neso materijali sliki videa![]()
btw moram da te pofalam za mercedesot, go vidov na FBБатката има BMW m3 со нитро (прво заврши неславно на 2 дела во дрво, после го прибраа во МВР и му се изгуби трагата), Mercedes clk 430 АМG неколку мотори... Во мерцедесот се возев, лудило.
Инаку, не сум по слики/видеа, мада ако имам прилика ќе штракнам некоја фотка.