Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
Супрата дури мислам дека не ни спаѓа во "Супер коли", како што гласи насловот...
Kolega spored mene sepak spagja vo super bidekji ne e kola koja ja vozat taxi po 15 i ja gledame po 100 pati na den....toa e moe mislenje...moze ne e na ovaj vek ali vo vremeto koga izlegla sigurno bila fejk

Kolega spored mene sepak spagja vo super bidekji ne e kola koja ja vozat taxi po 15 i ja gledame po 100 pati na den....toa e moe mislenje...moze ne e na ovaj vek ali vo vremeto koga izlegla sigurno bila fejk
(y) Па до некаде си во право, но според мене супер кола е скапа кола и самата од себе моќна,е сега за наш стандард и Супрата е скапа што си помислил дека е супер кола, според мене таа е тјунинг/ стрит рејс кола... Порано и Корвета Ц4 беше супер кола, но едноставно критериумите се зголемуваат/менуваат....
--- надополнето: 8 мај 2012 во 22:57 ---
:vozbud: Многу порки почнаа да се возат. Како печурки после дожд никнаа. :)
Се има, се може :) :) :)

bas
(y) Па до некаде си во право, но според мене супер кола е скапа кола и самата од себе моќна,е сега за наш стандард и Супрата е скапа што си помислил дека е супер кола, според мене таа е тјунинг/ стрит раце кола... Порано и Корвета Ц4 беше супер кола, но едноставно критериумите се зголемуваат....
--- надополнето: 8 мај 2012 во 22:57 ---

Се има, се може :) :) :)
bash zatoa i ti zboram.....95-6ta godina sigurno bila kako sega sto e GTR-ot...neli? sega e vekje zastaren model ima mnogu mnogu podobri i pospremni....ali sepak treba da se postova..pominale 20 godini od nejzinoto postoenje a sepak ima dobar aftoritet kako avtomobil :)

Ако навистина има 850 КС, тогаш веројатно и другите компоненти се значително изменети, така да прашање е колку е тоа сеуште Тојота Супра... Веројатно не повеќе од („разубавената“) каросерија и знакчето.

Некој да набави слики од SL 300 - ката шо се мота низ Скопјето...

154570_4004010901371_1314074284_3715949_205895914_n.jpg

Ја го, ама сликата е катастрофа.

Nesto info, sliki od porsche 911 gt3 deneska na vodno sto mislam go slupale so sk tabli ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom