Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Од таа причина кога игра за репрезентација не вика ФИРОМ.
И што викаш, овој Грков до него, со македонското знаме, што е? Предавник на Грција?
Од која причина бе златна?
Ако му речат да се претстави како Куроглав он тоа ќе го направи затоа што е спортист, професионалец, затоа што они му даваат плата или ќе има достоинство и ќе рече дека нема тоа да го направи!?

Не знам тој гејот што е, не ме ни интересира.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Во право си никој со сила не го тера да вика фиром само си одлучил. Чисто се сомневам дека ќе го избркаат од клубот ако каже Македонија. Дури и да има шанси за тоа (а најверојатно нема) треба да го преземе тој ризик. Јас сум им кажувал на Грци во Грција дека сум од Македонија....некој се курчат некој не реагираат некој се понашаат како мутави итн. Требал да го преземе тој „ризик“. Како и да е глупа изјава од Перо.

Хмм сакаш да кажеш дека ти си некој голем патриот, поради тоа што ќе осудиш некој друг што дал некаква си изјава?

Што ти си сторил на пример за Македонија?

Овој Перо кој го критикувате сторил илјада пати повеќе за твојата, нашата татковина од тебе. Нели?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Од која причина бе златна?
Ако му речат да се претстави како Куроглав он тоа ќе го направи затоа што е спортист, професионалец, затоа што они му даваат плата или ќе има достоинство и ќе рече дека нема тоа да го направи!?

Не знам тој гејот што е, не ме ни интересира.
Колку што знам, Куроглав го нема никаде, додека ФИРОМ е прифатено ОД НАШАТА ДРЖАВА.
На Грците и ФИРОМ им смета - ако веќе збориме, за нив сме Република Скопје.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
И јас не го прифаќам Мендух Тачи ама тука е, што да правам.
И не би рекла дека Перо ,,доброволно,, и ,,од мерак,, го кажал истото.
Не кажал ПОГРЕШНО, затоа што ОФИЦИЈАЛНО сме ФИРОМ.
Дали му се заканувале на Перо или го уценувале незнам. Но не ми се верува дека било така ако е така би требало да каже. Како и да е изгледа доста лошо тоа тоа што го направил. За мене ќе биде само Македонија и само Македонија без разлика што некои политичари се договориле да не е така.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Колку што знам, Куроглав го нема никаде, додека ФИРОМ е прифатено ОД НАШАТА ДРЖАВА.
FYROM е кратенка, целото име содржи и збор Macedonia... така да не е тоа оправдување.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Тешка работа си, чим е фиром прифатено од нашата држава тоа не значи дека сите се согласуваме со тоа, разбираш?

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Хмм сакаш да кажеш дека ти си некој голем патриот, поради тоа што ќе осудиш некој друг што дал некаква си изјава?

Што ти си сторил на пример за Македонија?

Овој Перо кој го критикувате сторил илјада пати повеќе за твојата, нашата татковина од тебе. Нели?
Може не сум подобар кошаркар од Перо но, бареми никогаш во живото не сум кажал дека сум од фиром. Во тој аспект сум подобар од Перо.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
FYROM е кратенка, целото име содржи и збор Macedonia... така да не е тоа оправдување.
Па баш и тој дел од кратенката им смета на Грците.
На погрешен човек се нафрлате, од него не зависи нашето име.
Повеќе ме интересира што прават, оние од кои зависи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И сеа шо праиме ,абе уаа предавник е :facepalm: а само да видам некој да рипа ако Македонската Кошаркарска репрезентација избори пласман на Олимпијада....бескичмењаци едни...сега и Спанулис го пцујат,му викаат уааааа предавник
Сеа ќе речат како смеел со вакво знаме, требало античкото.

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Од таа причина кога игра за репрезентација не вика ФИРОМ.
И што викаш, овој Грков до него, со македонското знаме, што е? Предавник на Грција?
Гркот воопшто не е предавник со тоа знаме .За жал грците ни го признаа тоа знаме,не го сакаа она од вергина .Сегашното знаме е најмал проблем

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајдеее, 100 пати ли ќе го ставате Панчев ко пример? Да се црта ли треба?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Гркот воопшто не е предавник со тоа знаме .За жал грците ни го признаа тоа знаме,не го сакаа она од вергина .Сегашното знаме е најмал проблем
А ние си го признавме ФИРОМ.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Може не сум подобар кошаркар од Перо но, бареми никогаш во живото не сум кажал дека сум од фиром. Во тој аспект сум подобар од Перо.
Подобар според твои замислени стандарди.

За мене не.

Прашањето на името е наметнато политичко прашање од двете страни за да се сврти вниманието на нивните граѓани од банкротот, и од мизеријата во која се наоѓаат.

Кој како наседнува на сето ова.

M

MrzaRules

Гостин
Сеа ќе речат како смеел со вакво знаме, требало античкото.
абе просто им се чудам на овие ограничени мозочиња..ама тоа е,грев е да им се смееш...и нека не ме цитира никој затоа што повеќе не пишувам на темава....ама ќе зачувам некои работи за после квалификацискиот турнир на кошаркарите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom