Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

• Креатор на темата Креатор на темата Memento Mori
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од таа причина кога игра за репрезентација не вика ФИРОМ.
И што викаш, овој Грков до него, со македонското знаме, што е? Предавник на Грција?

Од која причина бе златна?
Ако му речат да се претстави како Куроглав он тоа ќе го направи затоа што е спортист, професионалец, затоа што они му даваат плата или ќе има достоинство и ќе рече дека нема тоа да го направи!?

Не знам тој гејот што е, не ме ни интересира.

Во право си никој со сила не го тера да вика фиром само си одлучил. Чисто се сомневам дека ќе го избркаат од клубот ако каже Македонија. Дури и да има шанси за тоа (а најверојатно нема) треба да го преземе тој ризик. Јас сум им кажувал на Грци во Грција дека сум од Македонија....некој се курчат некој не реагираат некој се понашаат како мутави итн. Требал да го преземе тој „ризик“. Како и да е глупа изјава од Перо.

Хмм сакаш да кажеш дека ти си некој голем патриот, поради тоа што ќе осудиш некој друг што дал некаква си изјава?

Што ти си сторил на пример за Македонија?

Овој Перо кој го критикувате сторил илјада пати повеќе за твојата, нашата татковина од тебе. Нели?

Од која причина бе златна?
Ако му речат да се претстави како Куроглав он тоа ќе го направи затоа што е спортист, професионалец, затоа што они му даваат плата или ќе има достоинство и ќе рече дека нема тоа да го направи!?

Не знам тој гејот што е, не ме ни интересира.

Колку што знам, Куроглав го нема никаде, додека ФИРОМ е прифатено ОД НАШАТА ДРЖАВА.
На Грците и ФИРОМ им смета - ако веќе збориме, за нив сме Република Скопје.

И јас не го прифаќам Мендух Тачи ама тука е, што да правам.
И не би рекла дека Перо ,,доброволно,, и ,,од мерак,, го кажал истото.
Не кажал ПОГРЕШНО, затоа што ОФИЦИЈАЛНО сме ФИРОМ.
Дали му се заканувале на Перо или го уценувале незнам. Но не ми се верува дека било така ако е така би требало да каже. Како и да е изгледа доста лошо тоа тоа што го направил. За мене ќе биде само Македонија и само Македонија без разлика што некои политичари се договориле да не е така.

Колку што знам, Куроглав го нема никаде, додека ФИРОМ е прифатено ОД НАШАТА ДРЖАВА.
FYROM е кратенка, целото име содржи и збор Macedonia... така да не е тоа оправдување.

Тешка работа си, чим е фиром прифатено од нашата држава тоа не значи дека сите се согласуваме со тоа, разбираш?

Хмм сакаш да кажеш дека ти си некој голем патриот, поради тоа што ќе осудиш некој друг што дал некаква си изјава?

Што ти си сторил на пример за Македонија?

Овој Перо кој го критикувате сторил илјада пати повеќе за твојата, нашата татковина од тебе. Нели?
Може не сум подобар кошаркар од Перо но, бареми никогаш во живото не сум кажал дека сум од фиром. Во тој аспект сум подобар од Перо.

FYROM е кратенка, целото име содржи и збор Macedonia... така да не е тоа оправдување.

Па баш и тој дел од кратенката им смета на Грците.
На погрешен човек се нафрлате, од него не зависи нашето име.
Повеќе ме интересира што прават, оние од кои зависи.

И сеа шо праиме ,абе уаа предавник е :facepalm: а само да видам некој да рипа ако Македонската Кошаркарска репрезентација избори пласман на Олимпијада....бескичмењаци едни...сега и Спанулис го пцујат,му викаат уааааа предавник
Сеа ќе речат како смеел со вакво знаме, требало античкото.

Од таа причина кога игра за репрезентација не вика ФИРОМ.
И што викаш, овој Грков до него, со македонското знаме, што е? Предавник на Грција?
Гркот воопшто не е предавник со тоа знаме .За жал грците ни го признаа тоа знаме,не го сакаа она од вергина .Сегашното знаме е најмал проблем

Ајдеее, 100 пати ли ќе го ставате Панчев ко пример? Да се црта ли треба?

Гркот воопшто не е предавник со тоа знаме .За жал грците ни го признаа тоа знаме,не го сакаа она од вергина .Сегашното знаме е најмал проблем

А ние си го признавме ФИРОМ.

Може не сум подобар кошаркар од Перо но, бареми никогаш во живото не сум кажал дека сум од фиром. Во тој аспект сум подобар од Перо.

Подобар според твои замислени стандарди.

За мене не.

Прашањето на името е наметнато политичко прашање од двете страни за да се сврти вниманието на нивните граѓани од банкротот, и од мизеријата во која се наоѓаат.

Кој како наседнува на сето ова.

Сеа ќе речат како смеел со вакво знаме, требало античкото.
абе просто им се чудам на овие ограничени мозочиња..ама тоа е,грев е да им се смееш...и нека не ме цитира никој затоа што повеќе не пишувам на темава....ама ќе зачувам некои работи за после квалификацискиот турнир на кошаркарите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom