Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Шо ми е криво Арсенал што не завршија 4то место па уште да се тресеа :unsure:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Тука сум јас, не се секирај дигнат е трти се :icon_lol: поздрав до сите вас, радувачи на туѓи успеси! :*
Јас на пример не се радувам на титулата на Сити, се радувам дека ви го турија на ОВОЈ начин. :icon_lol:

П.С. Ви го ТУРИЈА

П.П.С. Ви го Т У Р И Ј А!

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Леле еј уште неможам да верувам дека Њу касл изгубија од евертон 3-1

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Туку што мислите вие за Џои Бартон?

Ја мислам треба една дебела казна со многу мечеви неиграње да добие, а КПР ако се паметни одма да го избркаат и се надевам ниеден друг тим, бар не во премиер нема да ко земе кај нив.

Нека крши глава нека се тепа некаде во трета лига. Психопат!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Туку што мислите вие за Џои Бартон?

Ја мислам треба една дебела казна со многу мечеви неиграње да добие, а КПР ако се паметни одма да го избркаат и се надевам ниеден друг тим, бар не во премиер нема да ко земе кај нив.

Нека крши глава нека се тепа некаде во трета лига. Психопат!
Да му прави друштво на брат му :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
И наградата за најдебилски и најидиотски пост во темава за сезона 2011-2012 ја добива:

Ова е срамно за Премиер Лига. Ние имаме подобра лига од нив
ПС: Постот е напишан после голот на Агуеро во 94та..
:eek::eek::eek::eek:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Честитки до првиот Италјански играч кој ја освоил Премиер Лигата:

:D

А и ова:

АХАХААХАХААХАХАХАХХХХАХАХАХАХААХХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ :pos::pos::pos::pos::pos: ПА И БИЛЕТИ ЗА КОМЈУНИТИ ШИЛД :pos::pos::pos::pos::pos:

I

IBIZA SOUND

Гостин
sega ja primetiv tabelata
city ima samo 17 glasa :vozbud:

P.S.inaku ke mi bide merak da mu ropnat debela gazna na toj majmunot barton

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ова е магијата на ФУДБАЛОТ, ОВА Е ПРЕМИЕР ЛИГА, овие возбудувања може само таа да ги понуди....Прво сакам да му честитам на сите кои освоит титули годинава а тоа се Сити, Челси и нормално Ливерпул ;).Очекувам вгодина уште пожешка конкуренција, сигурно Челси,Арсенал и Ливерпул нема да бидат вака слаби, Сити и Јунајтед ќе бидат истите, Тотенхем ако ги задржи Бејл и Модрич пак ќе се борат за топ 4, но од годинава добивме уште два квалитетни клуба....првиот е Њукасл кој ако се засили паметно може пак да конкурира за Европа и КПР клуб кој сериозно инвестира во играчи и очекувам од година во година да бидат се подобри....Се на се имавме една прекрасна сезона во ПЛ исполнета со прекрасни голови, судиски грешки, смешни изјави, напнатост,нервоза. Со среќа нека ви е на сите и вгодина ;)

H

HoT IcE

Гостин
Немам ништо против Јунајтед, ама едноставно на некои моменти премногу се искурчија сезонава, и можам со рака на срце да кажам дека самите се криви што на ваков начин го примија.
Борбата за титулата беше цела сезона, но во поголем дел Сити беше тој на чело, Јунајтед можеше да користи, но потфрлија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom