#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
По ред. Ако албанците, нашиот непријател, бидат уништени, нема потреба да паничиме.
Ваљда глеадаат Америте дека влагаат сомнителни пари во џамии.......влегуваат и во СДСМ, влегуваат и кај јеховини сведоци, во цркви, кај функционери, кај Трифун Костовски и многу многу други.
Каква врска има ситуацијава кај нас со америчките агенти и платени убици?

Ке ги искористат покасно. Многу е тешко од Саудиска Арабија терорист да влезе во некоја Европска држава, а многу е полесно од Македонија,Босна,Косово. Кога ќе дојде време ќе ѓи употребат ;). Затоа што се полесни за манипулација, најголемиот дел од нив се неписмени, лесно подпаливи, видовме и дека се релиѓиски фанатици. Како мене Американец ќе ме натера да го жртвувам својот живот за негова цел? Никако :) Но нив може ;)

Инаку има разлика од пари во црква и какви не незнам друѓи битна е целта за која се употребуваат.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
https://twitter.com/#!/IsraelNewsStory AKO ZNAE NEKOJ NEKA NAPRAVI NEKOJ DIL SO OVOJ
--- надополнето: 13 мај 2012 во 01:24 ---
http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/11643#.T67vzVLELoN
--- надополнето: 13 мај 2012 во 01:30 ---
Karl@Gottahrdt
#Macedonia and Radical Islamism - Ethnic Thrive http://albertacowpoke.blogspot.com/2012/05/macedonia-and-radical-islamism-ethnic.html?spref=tw #terror RETWEET SITE NA OVOOJ

Го твитнав првиот, а 2от го ретвитнав :ROFLMAO:

Член од
14 април 2012
Мислења
365
Поени од реакции
112
Како мене Американец ќе ме натера да го жртвувам својот живот за негова цел? Никако :) Но нив може ;)
Па тоа го правиме сите ние овде во Македонија веќе подолг период. Се жртвуваме за америка. Не приметуваш?

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
И после протестират оти жената била држена за лакот од маж ... : http://www.magharebia.com/cocoon/awi/xhtml1/en_GB/features/awi/features/2012/05/11/feature-02

Тоа е радикален ислам, може кај нас Волот да се прави наудрен колку сака сите знаат што е тоа и кај се случува. Во Турција се апсат секојдневно жени па никој за тоа не протестира зашто и кај ѓи држат. Овие се баш и апла радикални исламисти.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Па тоа го правиме сите ние овде во Македонија веќе подолг период. Се жртвуваме за америка. Не приметуваш?

Јас не се замарам искрено кога ќе дојде референдум за влез во НАТО мојот одговор ќе е НЕ. Нити па свршувам на Америка. Така да ако мене ме прашуваш јас сум за т.н нова словенска унија. Која би била многу помоќна и од ЕУ и од НАТО. :)

M

MrzaRules

Гостин
Јас не се замарам искрено кога ќе дојде референдум за влез во НАТО мојот одговор ќе е НЕ. Нити па свршувам на Америка. Така да ако мене ме прашуваш јас сум за т.н нова словенска унија. Која би била многу помоќна и од ЕУ и од НАТО. :)
прашањето е и дали ќе дојде некогаш тој референдум....ја мислам во поскоро време тешко....

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Зошто мислите зошто Америка ја распадна Југославија! .....
И ајде да не бидиме мн офф топик, ќе не банираат :pos: Пинк Фројд :))) имаме муабет јас и ти :)))

Член од
6 мај 2012
Мислења
116
Поени од реакции
62
I JA SUM PROTIV NATO (y)

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Кајанџии ова е за сите вас! Не се откажуваме од нашата борба на Твитер! Песнава како порачана за нас е!

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Зошто мислите зошто Америка ја распадна Југославија! .....
И ајде да не бидиме мн офф топик, ќе не банираат :pos: Пинк Фројд :))) имаме муабет јас и ти :)))

Така ееееееееее ај да твитаме. Или да се договориме утре да удреме појако. Пошо утре е недела претежно ќе се сите дома. Треба да сме бар 30 луѓе да удриме јако по хаштази. Да ќи окупираме сите можни со ретвит да бидеме во топ твитс на секој хаштаг кој ќе го нападнеме.:D

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Така ееееееееее ај да твитаме. Или да се договориме утре да удреме појако. Пошо утре е недела претежно ќе се сите дома. Треба да сме бар 30 луѓе да удриме јако по хаштази. Да ќи окупираме сите можни со ретвит да бидеме во топ твитс на секој хаштаг кој ќе го нападнеме.:D
Да се снабдиме добро со бомбастични твитови, доказни материали (блогот, сликите и видеото)....утре напаѓаме на Америка, Израел и сите новински агенции! :pos:

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Да се снабдиме добро со бомбастични твитови, доказни материали (блогот, сликите и видеото)....утре напаѓаме на Америка, Израел и сите новински агенции! :pos:
Може и некој твит до правата за животните , имаме клипови и за тоа ;) :свиркам:

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235

Вака сега утре преку ден ќе составиме твитови, и покасно во 21 напаѓаме?

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Вака сега утре преку ден ќе составиме твитови, и покасно во 21 напаѓаме?
Важи јас ќе напишам твитој, само добро ќе биде да отвориме една тема за тоа, и да пишиме твитој во неа! Полесно ќе биде за сите + внатре ќе ставиме и линк од блогот, видеото и сликите ( јас денес се дупнав од барање наназад 54325 страни за тоа видеото)...
--- надополнето: 13 мај 2012 во 02:02 ---
Може и некој твит до правата за животните , имаме клипови и за тоа ;) :свиркам:
хахаха правата на козите и магарињата :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom