#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

H

HITCH

Гостин
Абе, јас прашав еднаш кај се сите сега да прашам нешто друго :pos: Јас цело време го праќам ова: Join #Macedonia in #fight against #Radical #Islam and #SpreadTheTruth about #terrorism http://www.youtube.com/watch?v=hA3QlxMOVZo. Може да ми го смета како спам? Мора да менувам или да терам 30 твита вака, па да го сменам, па 30 нешто друго...

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Интересно беше ова што се случи денес :icon_lol:
Интересно ли ти беше? Се изнасмеа нели?
И не се чувствуваш бедно сега? Ни малку?
Добро, его е тоа, ретко егото идентификува бедотија кога се работи за себе. Еве, ние ќе те сметаме за таков, можеби со тек на време и ќе се соземеш.

Mile Vuna

Neradnik
Член од
21 јули 2011
Мислења
69
Поени од реакции
94
Протест сега, ќе биде самоубиство на македонците. Ние форумџиите од кајгана сме против протестот сега. Па чоек они тоа чекаат, да искочиме на протест и плус во петок ќе бидат и они, ќе провоцираат и ќе испадне дека ние сме племе и нецивилизирани. Треба малку тактички ова да се напраи, башка што ќе бидат 20 проценти од тие што стиснале дека ќе идат. Резил ќе биде само ајде со 15 годишњаци не се праи ваков муабет
Ne ne ne... i NEEEEEE. Samoubistvo e ako dremes i ne napravis nisto. Samoubistvo e ako sedis so skrsteni race ako samo laes bezveze ako zboris po maalo kako ti bilo tesko i loso i pritoa nisto ne pravis. Nikoj nema da dojde odstrana i da te odbrani i da se bori za tvoeto pravo. Ti ako si planiras da si sedis doma i da zboruvas kako site se divljaci i ne treba nisto da se prevzeme.....sedi si uzivaj si nikoj ne te tera...samo te molam tebe i ostanatite tvoi podrzuvaci da prestanete da jadete gomna.​

--- надополнето: 12 мај 2012 во 22:33 ---
Непотребен и штетен во овој момент сега.

Со протестот , со шовинистички извици кои секако ќе ги има,сите тие што ке отидат ќе ги сместат во истиот кош со оние од минатиот петок.

Сите тие што ке отидете на овој протест ќе им дадете уште еднаш можност на Албанците кои не сакаат соживот и се непријатели на оваа држава, да бидат жртви пред светот,ние ќе бидеме виновни бидејки посакуваме „Смрт за Албанци", не ги сакаме,ги навредуваме и ги тероризираме во оваа држава...нивниот протест минатиот петок беше плус за нас.

Не наседнувајте,тие што и сакаат лошо на Македонија сакаат да излеземе,да се дигнеме и да се оствари сценариото за нереди.

Имаме можност сликата за нас Македонците да остане иста, дека сме мирољубиви,стрпливи и толерантни,не ја расипувајте !

Децата нека си војуваат на интернет не на улици!

Нема да ја одбраните Македонија со испровоцирани протести!
Aj ne seri

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Абе, јас прашав еднаш кај се сите сега да прашам нешто друго :pos: Јас цело време го праќам ова: Join #Macedonia in #fight against #Radical #Islam and #SpreadTheTruth about #terrorism http://www.youtube.com/watch?v=hA3QlxMOVZo. Може да ми го смета како спам? Мора да менувам или да терам 30 твита вака, па да го сменам, па 30 нешто друго...

e како можеш еден ист твит 30 пати да го праќаш,кај мене ако се обидам истиот твит двапати да го пуштам во етер ми вели You already tweeted that

Б

Бат Елохим

Гостин
e како можеш еден ист твит 30 пати да го праќаш,кај мене ако се обидам истиот твит двапати да го пуштам во етер ми вели You already tweeted that
исто и мене и додавам извичници најчесто :icon_lol:

S

Shaman

Гостин
Имаме некое видео на кое се повредениот снимател и полицаец? На јутјуб најдов, но само од вести. А не сакам да им правам реклама или да не поврзат дека #spreadthetruth поддржува некоја телевизија.
батали видеа со повредени џандари. нив никој не ги жали, а и онака се од албанската полиција. дај камерманот стајте го. новинарите се сибирски тигрови.

Член од
6 мај 2012
Мислења
116
Поени од реакции
62
samo prazno mesto ostavi i istiot mozes eden segment da smenisi gotovo

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
И тоа како ме изнасмеа :pos: Посебно кога ве читам тука низ форум..комедија :icon_lol:
Тоа бидејќи си или неспособен да поврзеш дека всушност се смееш на оние кои се огорчени од убиството или навистина ти е кеиф дека се убиени луѓето. Се смееш, во крајна линија, на убиените. Фаќаш сеир од целата трагедија. Тоа, во најмала рака, те прави беден. Ништожен.
И жал ми е за тебе.

Kajgana Shop

На врв Bottom