- Член од
- 28 април 2010
- Мислења
- 89
- Поени од реакции
- 30
vo prvive termini vonrednite so 80 prasanja moze li da polagame ili samo vo vtorite termini,bidejki ne moze da se prijavi elektronski ?
Шознам јас не би рекла дека е прелесно информатика.Добро ако си кај Гоце ќе ги го ладиш ама ако си кај Мишо не баш.Премногу луѓе паднаа на првиот колоквиум.Прашањата не беа ни од учебник ни ништо туку 'логички'Заради предметов не знаеш дали да се запишеш на Правен?Предметов баба ми ќе го спреми за 4 дена...
--- надополнето: 9 мај 2012 во 19:11 ---
Ај неможат да го сменат уште еднаш![]()
испитов дури и со затворени очи се полага.Нема правење фолдери копирања табели и останато тука има сајбер криминал кој дава домени во Македонија дали смее да се регистрира КОКА КОЛА-БИТ ПАЗАР.ЦОМ и останати глупости.прелесноооооо еПа не сум воопшто информиран што како се учи по Информатика значи тапа сум и немам во план да ризикувам, али ете пост погоре ми е објаснато дека е прелесно ( освен ако баба му не е надпросечен генијалец) .. Мислам дека многу работи ми станаа попрости сеа, па ваљда правото ќе ми стане обврска..
Lucky you..Ние бруцоши живи баксузи..се што испарувало до сега кај нас го има ..беше воведена и порано само за мојата генерација ја снема....(3та) ... испари хахахаха.....
Ептен тежок малер сме ....Lucky you..Ние бруцоши живи баксузи..се што испарувало до сега кај нас го има ..
Шанси има, скоро секораш се паѓаат исти прашања, ама се зависи каква ти е среќата, не се ослонувај толку на тоа, прочитај си го материјалот за секој случајДечки имал и шанси за уставно право 2ов дел да се падне нешто од прашањата од копирница има од Зоки едни 190тина прашања отприлика се е опфатено а потежок ми е бар мене вториов дел да знам дали да ги учам и нив?