ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

Член од
28 април 2010
Мислења
89
Поени од реакции
30
vo prvive termini vonrednite so 80 prasanja moze li da polagame ili samo vo vtorite termini,bidejki ne moze da se prijavi elektronski ?

Член од
9 ноември 2011
Мислења
71
Поени од реакции
4
mislam nema vrska koga sakas dali vo prvite ili vo vtrotite termini ti si biras...daj neka pise nekoj stvarno kaj rodna kako i ako ima nekoj prasanja neka prate...caooo

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Заради предметов не знаеш дали да се запишеш на Правен?:) Предметов баба ми ќе го спреми за 4 дена...
--- надополнето: 9 мај 2012 во 19:11 ---

Ај неможат да го сменат уште еднаш:facepalm:
Шознам јас не би рекла дека е прелесно информатика.Добро ако си кај Гоце ќе ги го ладиш ама ако си кај Мишо не баш.Премногу луѓе паднаа на првиот колоквиум.Прашањата не беа ни од учебник ни ништо туку 'логички'o_O.Плус за втор колоквиум имаме појќе од 120 страни(значит не се баш боза работи)а кај Гоце 20 имет,ич да не спомвам шо за презентација по 30 бода им даваше:LOL: Ок не е тежок да не ме сфатит членот така ,ама не е ни боза!Си сакат спремање и тој.

Член од
28 април 2010
Мислења
89
Поени од реакции
30
Па не сум воопшто информиран што како се учи по Информатика значи тапа сум и немам во план да ризикувам, али ете пост погоре ми е објаснато дека е прелесно ( освен ако баба му не е надпросечен генијалец :cool: ) .. Мислам дека многу работи ми станаа попрости сеа, па ваљда правото ќе ми стане обврска..
испитов дури и со затворени очи се полага.Нема правење фолдери копирања табели и останато тука има сајбер криминал кој дава домени во Македонија дали смее да се регистрира КОКА КОЛА-БИТ ПАЗАР.ЦОМ и останати глупости.прелесноооооо е

Член од
2 август 2011
Мислења
81
Поени од реакции
41
Која е логиката само 1 и 2 година да одат на пракса? ај 2 некако..имаше вака порано или продоложуваат со експериментите над нашава генерација ??

Advokatce

откачено
Член од
2 ноември 2009
Мислења
209
Поени од реакции
27
беше воведена и порано само за мојата генерација ја снема....(3та) ... испари хахахаха.....

Член од
2 август 2011
Мислења
81
Поени од реакции
41
беше воведена и порано само за мојата генерација ја снема....(3та) ... испари хахахаха.....
Lucky you..Ние бруцоши живи баксузи..се што испарувало до сега кај нас го има ..

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.451
Поени од реакции
6.139
Интересна работа е праксата, мојт повеќе да ти користит одколку теоријата по некој предмет....

Член од
28 јули 2011
Мислења
81
Поени од реакции
25
Дечки имал и шанси за уставно право 2ов дел да се падне нешто од прашањата од копирница има од Зоки едни 190тина прашања отприлика се е опфатено а потежок ми е бар мене вториов дел да знам дали да ги учам и нив?

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Дечки имал и шанси за уставно право 2ов дел да се падне нешто од прашањата од копирница има од Зоки едни 190тина прашања отприлика се е опфатено а потежок ми е бар мене вториов дел да знам дали да ги учам и нив?
Шанси има, скоро секораш се паѓаат исти прашања, ама се зависи каква ти е среќата, не се ослонувај толку на тоа, прочитај си го материјалот за секој случај

Advokatce

откачено
Член од
2 ноември 2009
Мислења
209
Поени од реакции
27
абе некој совет за нас греојте апсолвенти (да знајте бруцоши во предност сте затоа што нас не осакатија барем вие ќе добиете малце повеќе знаење:rolleyes: )...за вториве колоквиуми кпп...тп...МПП...гпп...??? фала однапред :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom