#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
Еј немој друже те молам, знам дека си имаш свое мислење и ти гo почитувам ама овој е најмалку повикан да дава ваква изјава. Он е класична тротоарка. Од ваквите како него кои мислат дека се Larry King со неколку пати појавување на тв и две-три колумни на ова ниво падна и се деградираше новинарската професија. Кој нашол да звори бе. Леле еј ........
затоа и го пишав тоа што го пишав под линкот :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Како што имаше напишано на едно неважечко ливче на изборите во Србија: МРШ БАНДО ЛАЖЛИВА! БАГРО ЛОПОВСКА!
Имаше и едно подобро :)
Добив инспирација за следни избори :)

R

Rigel Kent

Гостин
Јас не знам кон која трчале тие што протестираа но мојот впечаток е дека се тоа изгледа многу грозно и дебилно. Што и да направила таа таму а не верувам дека провоцирала сепак е многу невоспитано така да ја заплашуваат!
Да се разбереме начинот на кој е напишана статијата во Охрид1 е крајно безобразен но постапката на тој дечкото кој трчаше по девојката е СРАМНА.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.939
Ке се собереме не 100.000 ќе има 300.000 на собир ама кога ќе ѓи осудат монструмите.
wtf?!

Зошто би се собирале 300.000 луѓе на протест кога ќе ги осудат монструмите? o_O Повеќе има смисла да се собереме ако НЕ ги осудат. Е тогаш и јас ќе донирам бензин за палење на скопје.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
wtf?!

Зошто би се собирале 300.000 луѓе на протест кога ќе ги осудат монструмите? o_O Повеќе има смисла да се собереме ако НЕ ги осудат. Е тогаш и јас ќе донирам бензин за палење на скопје.
Море ја че прави хавуз тогаш. Само ако добијат помалку од доживотна.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Ситуацијава дојде реално да не знаеш дали да плачиш или да се смееш!...
Излишни се веќе и зборови и се!
Срамота не само за новинарите и нивната реакција/нереакција за протестот вчера, а денеска топ вест, срамота за дечурланана денеска со такви наци написи!
Јас незнам како ќе ја насочиме кампањата сега!...НИ се усраа баш!

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Ситуацијава дојде реално да не знаеш дали да плачиш или да се смееш!...
Излишни се веќе и зборови и се!
Срамота не само за новинарите и нивната реакција/нереакција за протестот вчера, а денеска топ вест, срамота за дечурланана денеска со такви наци написи!
Јас незнам како ќе ја насочиме кампањата сега!...НИ се усраа баш!

Што и да направиле нашите, ЌЕ ГИ БРАНИМЕ.
Затоа што само така можеме да преживееме во оваа нездрава средина. Каменувале Влада? Каменувале полиција? Викале смрт за албаноси?
Ние ништо не знаеме. Бевме на нива/во подрум/на одмор/на гости... каде ти е ќеиф, таму.

Член од
7 мај 2012
Мислења
87
Поени од реакции
114
wtf?!

За благодарност и поддршка

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Знаеш од кога вака зборам ?? Уште пред 8 години гласав за Чак Норис и Брус Вилис , ама не ги избраа :(
Е јас тогаш немав право на глас :(
Али што има везе, имам гласано за Имер Селмани. It is even weirder.:нинџ:

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Е јас тогаш немав право на глас :(
Али што има везе, имам гласано за Имер Селмани. It is even weirder.:нинџ:
На следните избори за Џенгис Кан ќе гласам. Номади да станеме , барем нема после да се мачеме со спор околу името и да го пцуеме Перица. Ем бааѓи територија ќе освоеме. :свиркам:

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
PurplePuma Ninja69,

Разбирам огорченост, но додека не излегуваме на избори и додека правиме неважечки ливчиња, даваме плус место на другите. Треба масовно да се излага, треба да се учествува во политичките партии, да се дејствува внатре, а не само немо од страна да гледаме и после друг да ни е крив. Мора свеста на Македонецот да се покрене и да учествува во политичките процеси. Апатијата е дело на оние кои сакаат лесна фотеља.

Се надевам дека нема да ми се наљутите во сугестијата.

Kajgana Shop

На врв Bottom