Неостварена сексуална желба?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Апдејт:
Оргијашење 20+ со повремено шамарење, плескање...ултимејт

F

FARANG

Гостин
dzandarka. da ja vrzam so lisici a potoa bi go koristel i pendrakot od nejzinata uniforma.... ne sakam role play nego vistinska dzandarka.... ;)

sve drugo gore dole sum probal ova e nekako tesko da se ispolni oti mozes seriozno da naebes lol

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
Мене до пред први мај ми беше неостварена желба public sex (public ама малку затскриено да не видат другите, а да има гужва на неколку метри), ама од 1ви наваму веќе не ми е. :)
Од што сум го сакал тоа да го искусам дури и сум го сонувал неколку пати во урбана средина, ама дефинитивно во живо е боље.
Маркова река пред Марков манастир кај паркингот во 17часот и 33 минути , место за паметење, ухуху баш фино беше, онака на брзање, ватрено, малку седев на трева, мушички ни досаѓаа, малку девојката се држеше за дрво, па малку лежеше на тревата, единствено што беше лошо е тоа што испив 6-7ѕидарски пива, и стомакот ми беше фул од месишта па малку мука видов се запотив на тоа сонцето, али све си заврши у најдобар можен ред... и то. :)
Сега идемо со следеча неострварена желба, MILF.
А што има едно фино мајче од кај мене на улица, секој ден синчето си го носи пешки до школо, пошто ми е близку до мене основното, и секој ден си ја гледам, така убавка е за око, а и за нешто друго е фина, така фини бутчиња има, полни. Па кога ке влезе кај мене во дуќан да му купи сладоледче, обавезно по некој муабет паѓа, ама никако не можам да ја задржам подолго да попраиме муабет све нешто на брзање е.

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
тројка MMF
--- надополнето: 16 мај 2012 во 14:36 ---
тројка MMF

Џ

ЏинЏер

Гостин
Имам волшебник чие волшебно стапче ми ги остварува сите желби :pipi: нема сега засега ништо што сум сакала да пробам, а не сум го пробала.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Колку мажи колку жени?:pos:
Подеднакво со можност помалку мажи поради егово...но небитно. Што е битно да има повеќе и повеќе ЛУЃЕ :)

П.С. Ти се имаш изјаснето или на поминување си сеир тепаш? :coffee:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Мене до пред први мај ми беше неостварена желба public sex (public ама малку затскриено да не видат другите, а да има гужва на неколку метри), ама од 1ви наваму веќе не ми е. :)
Од што сум го сакал тоа да го искусам дури и сум го сонувал неколку пати во урбана средина, ама дефинитивно во живо е боље.
Маркова река пред Марков манастир кај паркингот во 17часот и 33 минути , место за паметење, ухуху баш фино беше, онака на брзање, ватрено, малку седев на трева, мушички ни досаѓаа, малку девојката се држеше за дрво, па малку лежеше на тревата, единствено што беше лошо е тоа што испив 6-7ѕидарски пива, и стомакот ми беше фул од месишта па малку мука видов се запотив на тоа сонцето, али све си заврши у најдобар можен ред... и то. :)
Сега идемо со следеча неострварена желба, MILF.
А што има едно фино мајче од кај мене на улица, секој ден синчето си го носи пешки до школо, пошто ми е близку до мене основното, и секој ден си ја гледам, така убавка е за око, а и за нешто друго е фина, така фини бутчиња има, полни. Па кога ке влезе кај мене во дуќан да му купи сладоледче, обавезно по некој муабет паѓа, ама никако не можам да ја задржам подолго да попраиме муабет све нешто на брзање е.
Планот беше натака да одиме, последна минута се смени. Како не дојдов, воаер ќе ти бидев.... па ептен паблик ќе ти беше ;)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Подеднакво со можност помалку мажи поради егово...но небитно. Што е битно да има повеќе и повеќе ЛУЃЕ :)

П.С. Ти се имаш изјаснето или сеир тепаш? :coffee:
Ќе ти го лајкнев мислењето ради шо ме насмеа, па ми текна дека може поинаку да се протолкува тоа и се премислив.:pos:
Како и да е, пак сте оф топик. Скоро сите коментирате колку и какви луѓе посакувате, а не што сакате истите да ви прават.
п.с. Појма неам дали сум се изјаснила, стара е темава. Како и да е, еве да се изјаснам сега. Не ми останало нешто неостварено засега.:свиркам::)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Ќе ти го лајкнев мислењето ради шо ме насмеа, па ми текна дека може поинаку да се протолкува тоа и се премислив.:pos:
Како и да е, пак сте оф топик. Скоро сите коментирате колку и какви луѓе посакувате, а не што сакате истите да ви прават.
п.с. Појма неам дали сум се изјаснила, стара е темава. Како и да е, еве да се изјаснам сега. Не ми останало нешто неостварено засега.:свиркам::)
Се извинувам ама и оргијата може да се каже дека е фетиш. Јас барем се изјаснив и што сакам да ми прават...
Ако не останало ништо неостварено тогаш БРАВО за тебе...еве ти петка (5)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Се извинувам ама и оргијата може да се каже дека е фетиш. Јас барем се изјаснив и што сакам да ми прават...
Ако не останало ништо неостварено тогаш БРАВО за тебе...еве ти петка (5)
Добро, штом си кажал и тоа, не сум видела извини.:icon_lol:
А за петката фала, иако нема потреба, дека не е тоа нешто посебно што сум постигнала.:icon_lol: Секој може да си добие тоа што сака, ако знае како да си побара или земе, нели?;)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Добро, штом си кажал и тоа, не сум видела извини.:icon_lol:
А за петката фала, иако нема потреба, дека не е тоа нешто посебно што сум постигнала.:icon_lol: Секој може да си добие тоа што сака, ако знае како да си побара или земе, нели?;)
Извинето :)
Да, во право си, секој може да го оствари тоа што го сака, ако знае како да си го побара. Во муабетов има и "ама"...и ќе дотераме до филосовска расправа -.-

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Извинето :)
Да, во право си, секој може да го оствари тоа што го сака, ако знае како да си го побара. Во муабетов има и "ама"...и ќе дотераме до филосовска расправа -.-
Немам ништо попаметно за правење вечерва, а нема да сме оф топик и ако пофилософираме. И? Ама...
:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom