Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.374
- Поени од реакции
- 4.917
Јас и за 250 денари би рекол дека сме ФИРОМ.
Шо го мешаш Бо? Он М од Македонец нема.Мислите дека Бо и другите што играа во Евролига кажуваа нешто поразлично?
АнтИЌ не знам колку има од Македонец? Барем М?Шо го мешаш Бо? Он М од Македонец нема.
Ај пролистај поубаво информирај се малку подобро каде игра. Друга работа не можам да го сварам малограѓанското размислување зошто играл во една од најсилните лиги со можност да се бори за титула во Евролига? Што значи тоа дека сите што заработуваат во Грција треба да бидат осудени на смрт бидејќи постои политичка блокада и со тоа омраза? Па побогу бе живееме во 19ти век како некои племиња да војуваме со штитови и со копја, ако мислите дека на зборови се прават дела тогаш ви препорачувам за спортот подобро да се информирате што се овие личности имаат направено за Македонија па после да се осудите да коментирате глупости!Грешката е што воопшто игра во Грција. А истите медиуми го величеа еј Панатинаикос го зема и што мислеа дека ќе кажува Македонија таму?
Значи ако презимето не ти е македонско значи не си Македонец... Значи цела ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА се Бугари така? У реду е другар..Грешката е што воопшто игра во Грција. А истите медиуми го величеа еј Панатинаикос го зема и што мислеа дека ќе кажува Македонија таму?
--- надополнето: 12 мај 2012 во 14:59 ---
АнтИЌ не знам колку има од Македонец? Барем М?
Сега ќе испадне дека јас реков ФИРОМ а не Перо! Јас не го осудувам избрал паричка наместо патриотизам. За мене е антипатриотски да кажуваш ФИРОМ од економски причини.Ај пролистај поубаво информирај се малку подобро каде игра. Друга работа не можам да го сварам малограѓанското размислување зошто играл во една од најсилните лиги со можност да се бори за титула во Евролига? Што значи тоа дека сите што заработуваат во Грција треба да бидат осудени на смрт бидејќи постои политичка блокада и со тоа омраза? Па побогу бе живееме во 19ти век како некои племиња да војуваме со штитови и со копја, ако мислите дека на зборови се прават дела тогаш ви препорачувам за спортот подобро да се информирате што се овие личности имаат направено за Македонија па после да се осудите да коментирате глупости!
АнтиИЌ е Македонец.АнтИЌ не знам колку има од Македонец? Барем М?
на ИЌ е српско презиме. -ОВ и -СКИ се македонски презимиња. А башка Перо е Македонски Србин така да не знам што е дебатава?Значи ако презимето не ти е македонско значи не си Македонец... Значи цела ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА се Бугари така? У реду е другар..
Значи Гоце ДелчЕВ,Даме ГруЕВ се Бугари? ОК е,ај сеа иди прочитај малце историја,да не забегуваме оф топик. Поздравна ИЌ е српско презиме. -ОВ и -СКИ се македонски презимиња. А башка Перо е Македонски Србин така да не знам што е дебатава?
Ај чао, отстранет од темата за водење на дискусијата во погрешна насока.на ИЌ е српско презиме. -ОВ и -СКИ се македонски презимиња. А башка Перо е Македонски Србин така да не знам што е дебатава?
Јас не сум против Антиќ да си истетовира на чело Македонија за да покаже колку е голем патриот дури ако треба нека замине и на операција на срце да му истетовираат лав. Само ти препорачувам да погледнеш малку што тој и сите останати имаат направено и колку народ имаат собрано после освоеното 4то место во Литванија (како за несреќа) повеќе од било кој политичар/партија во оваа држава.Сега ќе испадне дека јас реков ФИРОМ а не Перо! Јас не го осудувам избрал паричка наместо патриотизам. За мене е антипатриотски да кажуваш ФИРОМ од економски причини.
уште полошо - освоено место и наместо да каже од каде е,да не пофали сите и да се почуствуваме горди,тојЈас не сум против Антиќ да си истетовира на чело Македонија за да покаже колку е голем патриот дури ако треба нека замине и на операција на срце да му истетовираат лав. Само ти препорачувам да погледнеш малку што тој и сите останати имаат направено и колку народ имаат собрано после освоеното 4то место во Литванија (како за несреќа) повеќе од било кој политичар/партија во оваа држава.
И ние сме Ражнатович па не сме Срби се водиме како Македонци презимето си нема врска ако порано дедо ми и татко ми биле Срби сега сме Македонцина ИЌ е српско презиме. -ОВ и -СКИ се македонски презимиња. А башка Перо е Македонски Србин така да не знам што е дебатава?