Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616
Гуарин - „Гол за Лига на шампиони, ако не ќе ја освоиме Лига на Европа“

--- надополнето: 12 мај 2012 во 13:41 ---
Голмани: Кастелаци, Орландони, Диџенаро.

Одбрана: Кордоба, Занети, Лусио, Маикон, Ранокиа,
Самуел, Фараони, Жуан Хесус, Нагатомо.

Средина: Алварез, Гуарин, Поли, Камбјасо, Крисетиџ,
Данкан,

Напад: Лонго, Пацини, Милито.

Без Цезар, Оби, Станкович, Снајдер, Зарате, Форлан...
Од кај ти е ова? Го нема на официјалната страна, или јас не можам да видам.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Гуарин - „Гол за Лига на шампиони, ако не ќе ја освоиме Лига на Европа“

--- надополнето: 12 мај 2012 во 13:41 ---

Од кај ти е ова? Го нема на официјалната страна, или јас не можам да видам.
Пред малку ги ставија на фб на Fc Inter Club Macedonia :D

Ги има сега и на официјалната...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
И Мота ги потврди „клановите“ во Интер. Мота, Ибрахимовиќ, Мунтари, секој што ќе си замине од Интер...

Иначе, изјавил дека не бил пријател со Камбиасо, туку само имал почитување на терен за него. Сигурен сум дека и Станковиќ не го сакал со изјавата по СКП.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.069
Поени од реакции
45.889
И Мота ги потврди „клановите“ во Интер. Мота, Ибрахимовиќ, Мунтари, секој што ќе си замине од Интер...
:pos:
Eдниов од кога си отиде Интер ја испишаа најдобрата сезона у историјата, другиов ... па се иам изјаснето за другиов, небитен е.
А Мота не кажа ништо за некакви кланови и поделби туку дека не стоел најдобро со Камби, нешто што е проблем и во многу други тимови, Сити со мал милион внатрешни проблеми ќе освои титула најверојатно.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
A Thiago Motta viene poi chiesto dei clan nello spogliatoio, lui si riferisce subito agli argentini: "Beh, Samuel per me è una persona bravissima. Con Zanetti ho sempre avuto un rapporto normale. Con Cambiasso e gli altri diciamo che non sono un amico, ma ho sempre avuto rispetto nel lavoro. Con Milito un buon rapporto, lo conoscevo già dal Genoa".

Читај убаво...

А и небитно е кој каков играч бил, кога си заминал, зашто, факт е дека во Интер шкрипи работата, и Пандев исто беше меѓу тие. Не можеш да негираш изјави на 4-5 играчи, едноставно не можеш.

R

Rigel Kent

Гостин
А подобро да кажевте дека Мота сметал дека има аргентински клан што е сосема разбирливо . :)

N

Nicky Santoro

Гостин
:pos:
Eдниов од кога си отиде Интер ја испишаа најдобрата сезона у историјата, другиов ... па се иам изјаснето за другиов, небитен е.
А Мота не кажа ништо за некакви кланови и поделби туку дека не стоел најдобро со Камби, нешто што е проблем и во многу други тимови, Сити со мал милион внатрешни проблеми ќе освои титула најверојатно.
Што има врска ова со муабетот на бене?
Сакаш да кажиш дека ги подржуваш ваквите поделби ?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.069
Поени од реакции
45.889
Што има врска ова со муабетот на бене?
Сакаш да кажиш дека ги подржуваш ваквите поделби ?
Koи поделби ? Оние за кои говори Ибра, човекот кој во својата книга се чудеше како било можно Меси и Чави ко ученици да се однесуеле кон Пеп и се што ќе кажел правеле ? Човекот кој откако си отиде од Интер, тимот можеш да даде гол и у четврт финале во ЛШ ?
Незнам за кои поделби прави муабет Бене, Мота не зборуваше за никакви поделби, Мунтари од друга страна го критикуваше Бранка ваљда зашто тимот 2 години го шутираше натаму наваму, едноставно го нејќеа па искористи момент као демек у Милан е а на крајот остана со курот у рака.

Незнам ја за какви поделби праиме муабет тука.

Што се однесува на муабетот од погоре на бене, оној италијанскиот, неговион ...
Прашањето гласи, запрашан за клановите ?!? он веднаш се осврна на аргентинците, и кажа со кого стои добро, а со кого не, толку. Не кажа дека имало некакви поделби само кој како сака го гледа ова, со сила, колку да истера муабет. Аргентинците да потсетам се тука во период кога се освоија 15 трофеи, маме му еам, да не беа нивните кланови изглеа 4 тројни круни ќе освоеа. :(

:facepalm:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
E le stoccate non mancano da parte dell'italo-brasiliano: "Con la società avevo previsto di andare via un po' prima, non è successo solo per l'arrivo di Gasperini. L'ha chiesto lui alla società di tenermi. Questo mi ha fatto un po' male, perché non meritavo un simile trattamento".

Ако добро разбрав, сакал да си замине уште летото, но го задржале „со сила“. Дека некои тука викаа дека бил предавник и не морал да замине и да притиска уште зимата за трансфер. Аха, и дека Интер никого со сила не држел :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Мота кажа пофални зборови за Самуел и Занети,така да незнам од кај тоа дека имало аргентински клан,али и да има малце тогаш прифатливо е ,сепак пола тим ни е Аргентинци:)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Мота кажа пофални зборови за Самуел и Занети,така да незнам од кај тоа дека имало аргентински клан,али и да има малце тогаш прифатливо е ,сепак пола тим ни е Аргентинци:)
Самуел е дечкото што цел тим го сака, таков тип на човек е што ништо не зборел во соблекувална. Занети не постои човек* што не го сака.

Јонзе не е човек, тој е мултипл персон дисордер витх сексуал манифестион етц... :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Syn and other Haters: http://www.quickmeme.com/meme/3p97to/

:icon_lol:--- надополнето: 12 мај 2012 во 18:45 ---
Самуел е дечкото што цел тим го сака, таков тип на човек е што ништо не зборел во соблекувална. Занети не постои човек* што не го сака.

Јонзе не е човек, тој е мултипл персон дисордер витх сексуал манифестион етц... :)
Barem koga veke udirate na humor bidete pismeni malce, ne kako rockenrola koja me vikashe multiplex, (mislejki na, multiple personality disorder :D). Taka da bene evo ti shansa da se popravish :D

Inaku, se sretnale vo aerodromot na Rim, igrachite na Roma i nashite, nashite priostignale oni chekale avion za da zaminat za Cezena. Si se gushkale i sve toa... <3

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Syn and other Haters: http://www.quickmeme.com/meme/3p97to/

:icon_lol:--- надополнето: 12 мај 2012 во 18:45 ---

Barem koga veke udirate na humor bidete pismeni malce, ne kako rockenrola koja me vikashe multiplex, (mislejki na, multiple personality disorder :D). Taka da bene evo ti shansa da se popravish :D

Inaku, se sretnale vo aerodromot na Rim, igrachite na Roma i nashite, nashite priostignale oni chekale avion za da zaminat za Cezena. Si se gushkale i sve toa... <3
Добро докторе

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.069
Поени од реакции
45.889
E le stoccate non mancano da parte dell'italo-brasiliano: "Con la società avevo previsto di andare via un po' prima, non è successo solo per l'arrivo di Gasperini. L'ha chiesto lui alla società di tenermi. Questo mi ha fatto un po' male, perché non meritavo un simile trattamento".

Ако добро разбрав, сакал да си замине уште летото, но го задржале „со сила“. Дека некои тука викаа дека бил предавник и не морал да замине и да притиска уште зимата за трансфер. Аха, и дека Интер никого со сила не држел :)
Пак, тоа нема везе со некакви кланови, ова само ги потврдува муабетите дека он сакаше да си иде од тимот сам, а не дека челниците на клубот инсистирале за такво нешто во Јануари ( причина, не сакаа да му го продолжат богатиот договор ), сеа уште толку глеам колкаво гомно од човек е, со оглед дека да не беа Интер ќе останеше просечно фудбалерче кое сите ќе го памтат по неговата кариера ко Injury prone фудбалер. Ето на пример лош збор нема кажано за Интер, а он ем африканец, ем поцрн и од смртта, ако некој е кадарен за кланови да збори тоа е он ( ККК, аман ). :icon_lol:

Муабетот со клановите потекна од Ибра, ама кога ќе ми текне какви беа Интер по него, предводени токму од '' аргентинскиот клан '', искрено, и неам ништо против тие '' кланови '', на крај краева, за да нема такви поделби во екипа потребен е тренер кој ќе ги корегира и тие работи, само ја не верувам дека има такви двоења во тим каде играчите се заедно доста долго време. Нема теорија толку да издржат заедно, е сеа на Ибра што му сметале нивните дружби негов проблем, него му сметало тоа што во Барса го слушале тренерот и правеле како он ќе каже а не па ова, свој тип на човек е, гомце небитно, у пакет со Мунтари.

Kajgana Shop

На врв Bottom