Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Демек ако му пишува на чело Македонија, тој ќе биде најголемиот патриот. Како прво тој е уште една македонска легенда по Кире Лазаров и двајцата учествуваат на Ф4 турнир, Перо веќе е во финале. Што и да се каже понатаму е излишно, ако некој очекува тој да ја претставува Македонија таму кај што игра тогаш има погрешна перцепција. Вака на компјутер е многу лесно да се лае ама кога некој ќе се стави во негова ситуација одма работите се различни. Затоа не туку мудрувајте, запрашајте се што тој има направено на ДЕЛО за Македонија, тогаш кога имал шанса за такво нешто. А околу името и нашите политичари не сакам да навлегувам само ќе кажам во погрешна насока сте го впериле прстот.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Еден од главните играчи во олимпијакос се плаши да не биде исфрлен од тимот? Треба на цел глас да викне МАКЕДОНИЈА и да носи МАКЕДОНСКО знаме во сала при поголем успех а успесите се многу чести во кошаркарски тим како олимпијакос , како што тоа го направи тоа Пандев кога освои со Интер ЛШ секоја му чест , НО гледаме нешто сосема спротивно од антиќ кукавица , сета моја почит кон него е сведена на миниум .

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
За платата којашто ја зема Антиќ во Олимпијакос јас гаранитирам дека секој чен од форумов што фрла по камења по него ем би кажал Фиром ем на секој Грк од Олимпијакос ми му го испу**л по двапати. Достоинството било поважно од парите, немој ти се молам. Има можност да игра во јак клуб кадешто ке напредува и добро ке заработува. Секој ќе го каже истото.
МОжеше да се искомбинира нешто да не каже држава ама за 1.2 милиони евра колку што му е договорот за две години потполно го разбирам има 1.2 милион причини за разбирање.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ке напредува сигурно сигурно на 30 години, ке го подобри шутот...

Него ме интересира ако се деси да земе Олимпијакос титула и сите кога ке излезат со знамињата на своите држави, пичкицата што ке извади? Марамче?

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Еееее дечки парите го вртат светот нели знаете !!! :facepalm: Срамота немам коментари за ова,кога ке дојде само да го испљукаме сите во фаца и толку не заслужува да го носи дресот веке (башка капитенот) море марш пичкати матер !!!!

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Неможам да сфатам цела Македонија што оди Грција на одмор е ок, а овој што рекол Фиром дека му е наредено го мразат. Хммм

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
За платата којашто ја зема Антиќ во Олимпијакос јас гаранитирам дека секој чен од форумов што фрла по камења по него ем би кажал Фиром ем на секој Грк од Олимпијакос ми му го испу**л по двапати. Достоинството било поважно од парите, немој ти се молам. Има можност да игра во јак клуб кадешто ке напредува и добро ке заработува. Секој ќе го каже истото.
МОжеше да се искомбинира нешто да не каже држава ама за 1.2 милиони евра колку што му е договорот за две години потполно го разбирам има 1.2 милион причини за разбирање.
Ти и Антиќ сте исклучоци,немој нас другите да не мешаш во тоа твое глупо мислење,ако си ти спреман да си ја продадеш фамилијата,немој да мислиш дека и ние сме такви...
ти не си Don туку еден обичен к.р..н!!!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Неможам да сфатам цела Македонија што оди Грција на одмор е ок, а овој што рекол Фиром дека му е наредено го мразат. Хммм
Добро де одела цела Македонија во Грција на одмор и што сега?Не знам што генерализирате толку и се фаќате за тоа прво политиката на државата према нашата ја прави целата омраза, мислите дека сите грци се замараат со Македонија? Има луѓе што работат и што заработуваат таму и тука носат пари, како во секоја држава имаш разни луѓе така и таму не се сите со на чело испишано фиром. Таа политика нивна е катастрофална и за нив самите ама касно ќе го сватат тоа ете што им се случи со кризата... Туку да не забегуваме со муабетот, само едно треба да се напомене, сите тука што плукаат ќе бидат први кога ќе се играат квалификациите за ОИ со евентуален пласман не сакам да знам што се ќе се скандира и за Перо и за сите. За мене се и остануваат херои, имињата други ни ги донесоа токму оние кои добар дел од народот ги величаше им градеше споменици и сеуште ги велича.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Добро де одела цела Македонија во Грција на одмор и што сега?Не знам што генерализирате толку и се фаќате за тоа прво политиката на државата према нашата ја прави целата омраза, мислите дека сите грци се замараат со Македонија?
Во Охрид, Битола доаѓа и по 10-тина Автобуси неделно, сега има едвај 10 и преку цела година. Па би рекол се замараат.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Ја од утре ќе се шетам со маица ФИРОМ низ град, баш да видам дали ќе ме истепа некој.

На Перо му се замерува со право, оти во очите на народот тој е херој, а кога еден херој не е доблесен кон својот народ станува анти-херој, како што сега се случува со него.

И да до сега сум бил во Грчка на одмор и по рестораните самите Грци ме условувале со тоа дека доаѓам од Македонија, зошто нив ги заболе за политика си гледаат парите, како Перо сега.

Наравоучение:

Перо го заболе за политика си ги гледа парите.
Народот го заболе за парите на Перо си ја гледа политиката.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Така де ама битно на следните државни избори ќе има по 50-100к на митинзи. Ќе се величаат политичари.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ти и Антиќ сте исклучоци,немој нас другите да не мешаш во тоа твое глупо мислење,ако си ти спреман да си ја продадеш фамилијата,немој да мислиш дека и ние сме такви...
ти не си Don туку еден обичен к.р..н!!!
сакаш да ми кажеш дека да зимаш 1.2 милион евра ако те условат нема да кажеш Фиром??? Не таквите како тебе најсилни патриоти до коска не само што ке кажат туку и ке пеат.
И пази си го јазикот такво понашање со мајка ти и татко ти дома, на мене не!!!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Како можете само да ги споредувате Антиќ и Панчев?
Таа ситуација од далеку не е иста!Панчев во тоа време имал Залтна Копачка,Ѕвезда светски шампион и буквално не смеело да им се пререче зошто УЕФА била зад нив.Како и што рече Панчев,УЕФА не толерирала политика воопшто и Панчев можел а и сакал да се курчи сред Атина и паметно го искористил тоа И ништо не му можеле со тоа.
Антиќ нема никакво влијание и може да биде избркан и протиа ФИБА да не реагира пошто Грците имаат вмешано доста прсти во ФИБА и нема право да се курчи ко Панчев!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom