Taa referenca e kako drugite ne oznacuvaat ili upotrebuvaat. Nie imame potpolno pravo da go koristime ustavnoto ime.Не е тој крив таква што ни е официјалната референца не ја измисли антиќ
Darko e legenda da se site kako nego eeeeeee.......
Овој не е професионален спортист?? Ама ете ако не биде Македонија не играм, па цела Звезда зад него застана. Ама докажан е овој веќе, со стегач од Звезда играше за репрезентација, ако тој игра како заложник во Олимпијакос подобро нека си иде бе, нека не лижи гзој за пари, па уште ми драпате професионален спортист, проф. спортист одлучува сам за себе а не како ќе му свират некој цигани од пиреја.
п.с Или има уште едно гледиште, толку да е глуп што не размислува за последиците од неговите глупости.
600.000 евра.колку го плаќаат годишно?
какви се овие глупости дека грците ќе ка искористеле оваа изјава? тие секако си ја тераат својата политика за непризнавање а Антич со својата изјава сигурно нема да влијае. па ако е за тоа неколку грчки политичари и новинари река дека прашањето за името е глупост и застанаа на наша страна па тоа ништо не смени. Политиката ја водат политичарите!Сватете можеше ништо да не каже, да не ја каже државата вака директно прави пропаганда против Македонија која Грците многу лесно ќе ја искористат, еве дури он “знае“ како се вика државата.
750 000, го плаќаат.1 500 000 за 2 сезони, али небитно тука има многу големи патриоти.Абе идете убијте се600.000 евра.