- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 2.263
- Поени од реакции
- 5.081
Да не го вреѓаме Менсон, барем има свој стил онako e taka brisam ama samo so M.Manson drugoto ke si stoe kako prevencija
Да не го вреѓаме Менсон, барем има свој стил онako e taka brisam ama samo so M.Manson drugoto ke si stoe kako prevencija
ama neli si lici na slikata samo uste da se ofarba crnДа не го вреѓаме Менсон, барем има свој стил он
Нема никаква подршка само да не избрзуваме...лошо ме разбравте, твитов и мене ме навредува како и вас. подршка , мало сутра.od kade ova za podrskava ?ili jas nesto sum propustil?
pa eve ti kaza nesto za podrska gabe si brisev twitotod kade ova za podrskava ?ili jas nesto sum propustil?
citaj pogoreНема никаква подршка само да не избрзуваме...лошо ме разбравте, твитов и мене ме навредува како и вас. подршка , мало сутра.
подршка од нас кон некоја политичка партија НЕМА а подршка мислам дека имавме на почеток од него, не ме фаќајте за збор не помнам веќе не сум 100% сигурен.pa eve ti kaza nesto za podrska gabe si brisev twitot
--- надополнето: 12 мај 2012 во 02:33 ---
citaj pogore
Од трава ли се плашеш ?? Замисли афионче , бел прашок , иглички )Знаете што е јако, што државава е толку многу отидена во пичку матер што дури и те страв да се посмееш на сметка на државник оти од кај знаеш може случајно трава ќе ти најдат утре зад куќа.
ma ok e nema vrska tuku me isplasija so trevata pozadi kuka,ne mi e kosena c c c c cподршка од нас кон некоја политичка партија НЕМА а подршка мислам дека имавме на почеток од него, не ме фаќајте за збор не помнам веќе не сум 100% сигурен.
ne e rabota za stav mene ne mi e strav ama uopste ali neznam dali e pametno i sto ke postigneme so toaЗнаете што е јако, што државава е толку многу отидена во пичку матер што дури и те страв да се посмееш на сметка на државник оти од кај знаеш може случајно трава ќе ти најдат утре зад куќа.
Травата е пример само, друга беше поентата се надевам ме разбраОд трава ли се плашеш ?? Замисли афионче , бел прашок , иглички )
da izbegas do 21h za da twitameУтре ако ме нема на форумов, да знаете дека сум у затвор.
Јасно де , хумор користамТравата е пример само, друга беше поентата се надевам ме разбра
a ti e galje jas i ti go go adnavme na twitowite prvi sme za idrizovoнесте нормални,е пресмеавте :