#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
od kade ova za podrskava ?ili jas nesto sum propustil?
pa eve ti kaza nesto za podrska :tapp::tapp::tapp: gabe si brisev twitot :tapp::tapp::tapp:
--- надополнето: 12 мај 2012 во 02:33 ---
Нема никаква подршка само да не избрзуваме...лошо ме разбравте, твитов и мене ме навредува како и вас. подршка , мало сутра.
citaj pogore

Знаете што е јако, што државава е толку многу отидена во пичку матер што дури и те страв да се посмееш на сметка на државник оти од кај знаеш може случајно трава ќе ти најдат утре зад куќа. :свиркам:

pa eve ti kaza nesto za podrska :tapp::tapp::tapp: gabe si brisev twitot :tapp::tapp::tapp:
--- надополнето: 12 мај 2012 во 02:33 ---

citaj pogore
подршка од нас кон некоја политичка партија НЕМА а подршка мислам дека имавме на почеток од него, не ме фаќајте за збор не помнам веќе не сум 100% сигурен.

Знаете што е јако, што државава е толку многу отидена во пичку матер што дури и те страв да се посмееш на сметка на државник оти од кај знаеш може случајно трава ќе ти најдат утре зад куќа. :свиркам:

Од трава ли се плашеш ?? Замисли афионче , бел прашок , иглички :))

Не дај Боже , Куран , калаш и УЧК знаме да ти наместат :pos:

Утре ако ме нема на форумов, да знаете дека сум у затвор.

подршка од нас кон некоја политичка партија НЕМА а подршка мислам дека имавме на почеток од него, не ме фаќајте за збор не помнам веќе не сум 100% сигурен.
ma ok e nema vrska tuku me isplasija so trevata pozadi kuka,ne mi e kosena c c c c c

ne e rabota za stav mene ne mi e strav ama uopste ali neznam dali e pametno i sto ke postigneme so toa

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom