Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Може некој од фановиве на Милан да ми каже кои од старците нивни си отидоа ?

С

сашенко

Гостин
Уф, ке се пазари на големо кај вас летово

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Па Секо кретенот.Ние го пративме по играчи, тој дрва ни купи за огрев..битно навивачите ајварот си го напраија на трибините :pos:
Финтата ми беше што Јуве беше во таква фаза да им требаа 3-4 години за да се стабилизираат после серија Б. Убеден сум дека тие двајца играчи тогаш да завршеа во Интер на пр. каде каде подобро ќе изиграа. Така да се плашам Милан да не влезе во таква фаза како што го снајде Јуве пред некоја година. Факт е дека Милан сеуште има играчи за кои тогаш Јуве можеше да се надева само (Ибра и Силва пред се), ама некако ни Берлускони/Галијани не ми изгледаат ветувачки дека Милан го очекува лето каде што ќе се засили соодветно.

С

сашенко

Гостин
Финтата ми беше што Јуве беше во таква фаза да им требаа 3-4 години за да се стабилизираат после серија Б. Убеден сум дека тие двајца играчи тогаш да завршеа во Интер на пр. каде каде подобро ќе изиграа. Така да се плашам Милан да не влезе во таква фаза како што го снајде Јуве пред некоја година. Факт е дека Милан сеуште има играчи за кои тогаш Јуве можеше да се надева само (Ибра и Силва пред се), ама некако ни Берлускони/Галијани не ми изгледаат ветувачки дека Милан го очекува лето каде што ќе се засили соодветно.
Милан има основа, кој и да дојде има што да начека тука.Мело и Диего не се снајдоа во Јуве зашто немаше со кого да играат.Диего немаше ни на кого да ја даде напред, ни кој да го покрива позади.Милан ја има сега таа основа шо му фалеше на Јуве тогаш, ако донесат некои квалитетни играчи летово не би требало да има никаков проблем брзо да го уиграат тој тим.Само треба да се направи паметен избор на играчи не е се до името.

А и тренер да си имате константен еден е од големо значење.Јуве секоја година мењаше тренери, секое лето секој со своја визија за тимот си купуваше играчи и џабе пари се фрлаа за играчи кои следната година нема да користат.И после заглавуеш со уграчи како Јакинта и Амаури што ниту играат ниту сакаат да си идат.Која катастрофа бевме еј :tapp:

F

FuckYouAll

Гостин
^ Koja oснова ја имат милан жити се ?
Ночерино и Траоре ќе игрет прва постава во милан ?
Ма немој да ме јебеш е работава, основа имале. :pos: :pos:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
^ Koja oснова ја имат милан жити се ?
Ночерино и Траоре ќе игрет прва постава во милан ?
Ма немој да ме јебеш е работава, основа имале. :pos: :pos:
t.silva-boateng-ibra NE NEMAAT OSNOVA...i nz sp se klestis za nocerino koga deckoto imase fantasticna sezona

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom