Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Чичарито не памтам од ко дојде да имал слободно лето, еве му шанса, со Смолинг незнам што е работата, ама деф му треба одмор, истото и за Џонс важи, има 19 год а мислам дека сезонава одигра околу 40 натпревари се на се..

Инаку погоре на сликата вториот од десно на лево ви личи на некого ? :)

Тој со новите Најк копачки (портокаловите) ќе биде казнет

Чичарито не памтам од ко дојде да имал слободно лето, еве му шанса, со Смолинг незнам што е работата, ама деф му треба одмор, истото и за Џонс важи, има 19 год а мислам дека сезонава одигра околу 40 натпревари се на се..

Инаку погоре на сликата вториот од десно на лево ви личи на некого ? :)
Тоа не ли е Талнклиф(така некако беше),исти Руни вака гледан у сурато.

Изглеа Асамоа ќе сме го зеле од Удинезе....
Овој средина игра солиден играч е...

527651_380516875327924_185194838193463_1113029_1279717138_n.jpg

И не е толку лош :нинџ:

Мене ми се допаѓа...малку да мениме од стандардната црвена :P

Иста си е црвената мислам, на слики може само да менува нијансата ама во реалноста на терен мислам дека е секогаш иста. Мене и не ми се допаѓа многу оваа политика, веќе секоја сезона ги менуваат дресовите, лакоми за пари да му ебам мајката :D Али тоа е тренд кај сите клубови па и кај нас. За мене засекогаш овај ќе остане најубав дрес:
manutdback.jpg

...до следниот најубав :D

Иста си е црвената мислам, на слики може само да менува нијансата ама во реалноста на терен мислам дека е секогаш иста. Мене и не ми се допаѓа многу оваа политика, веќе секоја сезона ги менуваат дресовите, лакоми за пари да му ебам мајката :D Али тоа е тренд кај сите клубови па и кај нас. За мене засекогаш овај ќе остане најубав дрес:
manutdback.jpg

...до следниот најубав :D
Најјакиот до сега, со лентите одзади, мераци.
2 години беше тој од што беше добар :D

Најјакиот до сега, со лентите одзади, мераци.
2 години беше тој од што беше добар :D
Па не баш :D
Убедливо најдобар е
2rzopdf.jpg

А и дресот од оваа година ни е топ :)

Јас претходно за дресовите не коментирав го воздржав моето мислење чекав да излезат официјално и да видам како ќе стојат на играчите..
И на крај испадна дека изгледаат супер и одлично им стојат! А Се надевам дека со овие дресови повторно ќе освојме тројна круна!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom