WTFБрат`чет ,жал ми е што морам пак да ти објаснувам и да пишувам пак за Хитлер, кога убаво напоменав зошто ги мразил толку евреите и сакав да наоправам паралела со денешнава инвазија на муслимани дека токму ради таква политика тој дојде на власт , евреите ја владееле европа а и со тоа Гернанија преку Трговија и Финансии додека Германците леб немале да јадат ,така и со муслиманиве сакаат да воспостават контрола и свои закони односно да направат држава во држава па после полека и целосна контрола а не за некаков сојоз со муслимани ( иако тој имаше и сојуз со Сталин па отиде до Москва), а тоа веќе нам ни се случува овде во МК само ама влада ккао и сите други претходно или е глупа или се прави глупа ,
Оф мори мајко, милион Германски Евреи ја владееле цела Германија. Па не само Германија. Да било така Хитлер ќе дојдел на власт? Дај те молам дете не читај нацистичка пропаганда, сеј си мадро. Нацистички генерали беа на чело на Армијата на Египет во 73 кога го вратија Синај.Брат`чет ,жал ми е што морам пак да ти објаснувам и да пишувам пак за Хитлер, кога убаво напоменав зошто ги мразил толку евреите и сакав да наоправам паралела со денешнава инвазија на муслимани дека токму ради таква политика тој дојде на власт , евреите ја владееле европа а и со тоа Гернанија преку Трговија и Финансии додека Германците леб немале да јадат ,така и со муслиманиве сакаат да воспостават контрола и свои закони односно да направат држава во држава па после полека и целосна контрола а не за некаков сојоз со муслимани ( иако тој имаше и сојуз со Сталин па отиде до Москва), а тоа веќе нам ни се случува овде во МК само ама влада ккао и сите други претходно или е глупа или се прави глупа ,
Патем застанаа пред судот скандирајќи - ние не сме терористи.
етничка Албанија, Алах е голем и погрдни зборови на сметка на христијаните.
If you say so...изманипулирани манипулатори ....
Неможеме од вашите мајки, сестри и ќерки да фатиме место, се распукаа со Расмунсен, Клинтон, порано и со нашите граничари, со Клерк, па пола беа 1999 година зафатени со Аркан и Милошевич...е да не можеме да влеземе, кога сите им сте напучени.haha abe i ovdeka na kajgana imalo smeski leleee, ej da vi kazam deka propagandata ne vi cini, so vakvi prljavstini nemozete da vlezete vo NATO...
пред да го продолжиме муабетот ако може да кажиш ти од каде си ?haha abe i ovdeka na kajgana imalo smeski leleee, ej da vi kazam deka propagandata ne vi cini, so vakvi prljavstini nemozete da vlezete vo NATO...
Ако некој знае како да фотошопира нека ги направи знамињата во виножито геј форма за да личи дека конечно излегле од плакарот.![]()
Слика вредна 1000 зборови![]()
Темава е за: ПЕТТЕ МЛАДИ ЛУЃЕ КОИ БЕА ЕГЗЕКУТИРАНИ КАЈ СМИЉКОВСКОТО ЗЕРО, НА 12. АПРИЛ 2012 Г.! Нема врска со НАТО или ЕУ. Доколку треба да ве оставиме да ни ги тепате децата за да „бидеме“ дел од ЕУ и НАТО тогаш не сакаме да бидеме дел од ЕУ и НАТО.haha abe i ovdeka na kajgana imalo smeski leleee, ej da vi kazam deka propagandata ne vi cini, so vakvi prljavstini nemozete da vlezete vo NATO...
Браво за МВР.Но објасни ми зошто на протестот имаше зелени и црни џихад знамиња?Што треба тоа да означува?Дали и какви мирољубиви убиства и масакрирања врз каури треба да очекуваме во следниов период?Дали ќе има набодување на колци сред плоштад,сечење глави и изложување на истите пред влада,бесење,каменување и слични други мирољубиви дејствија со цел преминување на каурите кон вистинската и правата религија?Ако е тој што зборува на македонски за Алсат , мислам дека е ром или нешто друго ... што значи дека МВР успеа да ги припои сите муслимани кон албанците.