Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

W

Werther

Гостин
Ни пиштолот не треба да му се земе , ако трагат по убиец кој употребил нож. (зборуваме за Калиформија и легално оружје). Што има да прикажат легално оружје како доказен материјал , кога оружје не е употребено.

Споредбата со Куранот и пиштолот би била :
- Ако ти најдат пиштол дома (легален) да те прогласат одма за убиец.

Им најдоа Курани дома (легални , не знам дека се забранети) , и ги прогласија за радикалци.

Фала за помошта.
Vidi prijatele toa sto sakav da ti go kazam e deka i najmalite i naj malce somnitelnite raboti moze da pokazat mnogu raboti,a toa ti sto sakas da si gi vrtis rabotite po svoe vo toa si dokazan i ne prikosnoven...imam mnogu tvoi postovi procitano na vakvi temi koga ima problem megju Makedoncite i Albancite i najinteresno mi e sto nitu ednas gi nemas Albancite osudeno deka se krivi za nesto deka treba da otstapat i da se izvinat,no ti izgleda si partiski vojnik pa dzabe ti go kazuvam ova

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.556
Поени од реакции
2.355
Уу сега испадна дека овие од МВР се премногу толерантни , можеле и бојлерите , фрижидерите , водоводните цевки и све покуќнина да им собират како доказ.

Да, можат да земаат , доколку тие работи им служат за понатамошна постапка , но Куранот не може да го употребат во процедура , пошто е исто како Букварот ... или да речеме Библијата ... сите ги имаат дома.
така, така појасни им дека за литературни книги во подрумите не се приведува човек и од толку голема литература овие се фатиле за Куранот ..... после пак албанците биле необразовани кромањонци... btw утре ке одиш ли на протес?

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Уу сега испадна дека овие од МВР се премногу толерантни , можеле и бојлерите , фрижидерите , водоводните цевки и све покуќнина да им собират како доказ.

Да, можат да земаат , доколку тие работи им служат за понатамошна постапка , но Куранот не може да го употребат во процедура , пошто е исто како Букварот ... или да речеме Библијата ... сите ги имаат дома.
А од кај знајш ти дека таја литературата е само Куран, и ништо друго? Од кај знајш дека немало друга литература што е запленета?
И ако можи овај пат да ми одговориш, пошто прееска се напрај на будала, ме изигнорира...

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
така, така појасни им дека за литературни книги во подрумите не се приведува човек и од толку голема литература овие се фатиле за Куранот ..... после пак албанците биле необразовани кромањонци... btw утре ке одиш ли на протес?
Он ќе го носе бензинот :pos:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Па нормално дека ке е против протести...ако избие војна Албанците се тие што ставаат се на коцка да изгубат она што го немаат во ниедна држава,додека за Македонците ако не наша следна генерација ке војува ,затоа што политичарите креираа систем кој постепено не гуши и не прави граѓани од втор ред...
Затоа Албанци,курче да му цунете на Тачи, човекот знае како да води политика...

Тачи е роден политичар точно знае каков ефект има протестот за подршка на убијците, составен од радикални структури и забегани подржувачи. Многу добро знае дека ова јавно искажување на радикали не им оди во корист, знае дека се изглупираа за сите пари.
Ајде албанци утре на протест! Сите до еден да испаднете, гледајте да носите што повеќе знамиња, да фрлите некој камен и да викате Алах е голем, смрт за каури и убијци.
А ние фино лепо со апаратчињата и телефончињата ќе ве прикажиме во вистинската слика, бидејќи на лицемерито му дојде крај. Иако новинарите ќе пренесат дека сте викале сакаме правда, нашите деца на терен ќе ги снимат точните извици.
Смао напред ако вие самите не се уништите со вакви потези нема кој. Напред на протест!

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.741
Поени од реакции
8.757
Не ја пратив целата емисија , пошто ме нервира Јанкуловска, а и бев излезен , го фатив делот со Куранот ... како тоа Куранот се зема како доказ дека некој е радикалец ... а истиот го имаат најмалку по еден примерок сите муслимани.

Мухамед му го даде Куранот на Јанкуловска , а таа рече дека ќе го прифати...

Јанкуловска стана радикален Исламист.

Најново нешто што видов , МВР во една постара акција против тероризмот , приложила како доказ ЦД со филмот на Троја. :tapp:
Албанско знаме исто така.
Книга за Енвер Хоџа.
И друга литература кои можеш да ги купиш во книжарници.

Јас имам Куран дома, па никој не ме уапси. Навистина не знам зошто.....

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
А од кај знајш ти дека таја литературата е само Куран, и ништо друго? Од кај знајш дека немало друга литература што е запленета?
И ако можи овај пат да ми одговориш, пошто прееска се напрај на будала, ме изигнорира...
Еднашка одговорив , дека во време на интернет имаме пристап до разни книги , можеш да научиш како се прави бомба , како се пука со калашников и како да помогнеш на жена да се породи.
Можеш да гледаш филмови со силувања и што ти ја знам.

Но тоа не те прави Силувач , Бомбаш итн.

Погледни погоре негде , дадов примери за каква литература се работи.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.707
Поени од реакции
49.026
Да , ќе беше смешно ако не беше трагично.

Troja - film

Убаво паматам каде беа пронајдени овие цедиња со филмот “Троја’’, памтиш и ти ама сепак пробуваш тука да протнеш некоја глупост и да си поткрепиш тезата. Најдени беа во акцијата Планинска Бура кога ПОКРАЈ ДРУГОТО (ситници, како оружје и слично) се најдоа и овие цедиња. Поради ратоборната тематика на филмот лесно е да се претпостави дека кревале морал со филмот.

Исто како Тројаво Планинска Бура, и сега во Монструм Куранот е само декор и никој никого не апси ради него, а доказите се тука и вие пак се обидувате да го попречите процесот преку овие протести банални.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.741
Поени од реакции
8.757
Ама немаш порничи изглеа, и не си љубител на Троја, затоа не те уапсиле:eek:
Мора да е до тоа. Јас мудро не снимам порничи на ЦД, само си ги гледам онлајн, а потоа бришам историја.
Because CD is so last century.

Член од
7 март 2012
Мислења
296
Поени од реакции
55
Еднашка одговорив , дека во време на интернет имаме пристап до разни книги , можеш да научиш како се прави бомба , како се пука со калашников и како да помогнеш на жена да се породи.
Можеш да гледаш филмови со силувања и што ти ја знам.

Но тоа не те прави Силувач , Бомбаш итн.

Погледни погоре негде , дадов примери за каква литература се работи.
bravo dardan-ia mnogu logicno

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Мора да е до тоа. Јас мудро не снимам порничи на ЦД, само си ги гледам онлајн, а потоа бришам историја.
ја на дискети ги ставам .. да им скисне додека да ги отворат :pipi:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Ете видиш како ватерполистиве-монструми се заебале.
Ради 2 порнича и Троја сега ќе го јадат доживотно.

Аии што сум кревал рака у вторник:P (Тетовирање, шипацот коа стопира мурија)

Аии што сум чувал Куран по дома.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.741
Поени од реакции
8.757
ја на дискети ги ставам .. да им скисне додека да ги отворат :pipi:
Еј пази што зборуваме.... може да не апсат за аморално однесување, а јас вака поштена, морам со време да се осигурам дека нежни припаднички на женскиот пол ќе ме апсат....
--- надополнето: 11 мај 2012 во 00:09 ---
Ете видиш како ватерполистиве-монструми се заебале.
Ради 2 порнича и Троја сега ќе го јадат доживотно.

Аии што сум кревал рака у вторник:P (Тетовирање, шипацот коа стопира мурија)

Аии што сум чувал Куран по дома.
Знаеш што е најтрагично? Премногу се глупи, ама повеќе тоа не им проаѓа.
Тој Куран што го имам ми е подарок од пријател Албанец (ми го подари на мое барање). Ми го подари у сред бел ден у сред град, у кафич.
Сеуште сум на слобода.
I must be very #влијателна, dammit.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
... btw утре ке одиш ли на протес?
Немам став , ќе видам кој презема да организира ,како ќе се понашат мнозината , мирен сум по природа , се надевам така ќе поминат и протестите, ако се случи нешто, одвечерва се оградувам и осудувам таквите.
Јас ќе бидам на петочна молитва , а слушнав дека после молитва се трга на протести. Ќе видиме

Kajgana Shop

На врв Bottom