-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Сите РС гејмери ќе чекаат уште 3-4 денаЕ арно за конзолашите.
За на PC ќе треба да ја чекаме уште две недели...
Сите РС гејмери ќе чекаат уште 3-4 денаЕ арно за конзолашите.
За на PC ќе треба да ја чекаме уште две недели...
Се надевам дека си во право. Играва ја чекам со години.Сите РС гејмери ќе чекаат уште 3-4 дена
Викам, за 3-4 дена ќе излезе Diablo III, за понатаму нема веќе чекањеСе надевам дека си во право. Играва ја чекам со години.
Ама јас мислам дека ќе треба да почекаме оти РС верзијата ја одложија за 29-ти Мај.
И јас исто се чудев, зашто на Xbox ја играв и тоа стазите у пичку матер, не ги бива ама ич. Ептен шарени, ептен веќе видени и досадни. На Gamespot мислам рецензентот рече "најдобри стази во тепачка игра". Чекај бе, каде...SF X Tekken стварно безвезе...ја свртев 2 пати и ја избришав...како експанзија на (S)SF4...стазине безвезе, нема бонус, на крај ништо само еден текст 2-3 реда...IGN, Gamespot и лупнале оцени - 9 и 8.5, каде бе, оваа е негде за 7 по мене...
Е и јас ја чекам Diablo. ама поважна ми е Max Payne 3.Викам, за 3-4 дена ќе излезе Diablo III, за понатаму нема веќе чекање
Избриши ова дур Корун не те ставил на црната листа. :/Е и јас ја чекам Diablo. ама поважна ми е Max Payne 3.
Ги немам играно претходните делови од Diablo и не знам што да очекувам, но знам дека сигурно ќе ја спуштам.
Искочија доста добри со тепање, (Ultimate) Marvel Vs Capcom 3, The KOF 13...штета што само SF искочи за PCИ јас исто се чудев, зашто на Xbox ја играв и тоа стазите у пичку матер, не ги бива ама ич. Ептен шарени, ептен веќе видени и досадни. На Gamespot мислам рецензентот рече "најдобри стази во тепачка игра". Чекај бе, каде...
Значи штета што Mortal Kombat не излегува за PC, дефинитивно е најмерачка од сите овие тепачкиве, заедно со Soul Calibur.
Actually, 29ти мај.15ti maj Max Payne 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pokraj diablo 3 ova e igrata sto ja cekam so godini
Исто како Anrdoid оперативниве што треба да работи на 300 различни мобилниАбе оставете ги конзолите на мира. Супер се конзолите.
На нив можат да се постигнат оптимизаци за кои ПЦата можат само да сонуваат.
Кај нив се оди то долку што нешто за кое се потребни 5-10 инструкции на ПЦ, кај нив да се намали на 1-2 (некогаш дури овој однос е уште поголем).
Затоа со 5-6 години стар хардвер имааат исти резултати како сегашниве ПЦа. Не е само до развивачте туку до целиот систем е. На ПЦ таквите оптмизации засега не се можни заради платформската независност - една игра треба да работи на 300 различни комјутери.