RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Breaking Bad пробај. Јас никако да ја загледам ко што треба, а ептен добра серија е.Да =)
Breaking Bad пробај. Јас никако да ја загледам ко што треба, а ептен добра серија е.Да =)
Ма каква било.
Дајте предлог серии слични на Dexter, Kommisar Rex, CSI Miami/New York, Criminal Minds и 24
Гледана ми е на Халмарк хаха ОК серијаНека не те залажува омотот дека делува како нешто од Халмарк производство. Добра серија е.
Torchwood гледана ти е? Последните две сезони се добри а башка се и standalone. Sci-Fi.Гледана ми е на Халмарк хаха ОК серија
Не, али ќе и дојде и неа редот.Torchwood гледана ти е? Последните две сезони се добри а башка се и standalone. Sci-Fi.
Тhe Borgias моментално ја гледам за мафијашкиот папа и ми се допаѓа таа, така да таа ја препорачувам. Отпрвин кога почна некако немав намера да ја гледам ама и со приказната и со актерската екипа и целиот филинг што преовладува во серијата ме зарази да ја следам. Ако случајно имаш намера да гледаш и ти се допадне најди ја и The Family oд Марио Пузо. Книгата исто се работи за Борџиите но е по декадентна. Jа има и на македонски превод во Матица мислам. Од таму ја земав мојата копија пред неколку години.Гледана ми е на Халмарк хаха ОК серија
Можеби изгледам како трол, ама ја ти ја препорачувам Awake.Ма каква било.
Не памтам да те имам видено низ темана затоа: Game of Thrones!!!!Ги изгледав првите две сезони од Шерлок. Има трета сезона по торенти ?
И чекам нов предлог за серија
Мака ми е да пишам таму, иначе ја пратамНе памтам да те имам видено низ темана затоа: Game of Thrones!!!!
Добро е што не сум некој „експерт“ за серии, па добра ми е. Да е од сличен жанр и може да помине. Не се замарам многу.Бљувотина, сите можни клишеа во историјата на сериите, вклопени во една
Другар не треба да си "експерт" (незнам ова од кој аспект го истакна) за серии за да приметиш дека серијата не ја бива, ако сакаш некој предлог, слободно пиши пп на било кој од филмaџиите на форумов ќе ти посочат некоја серија како солиден избор, мада и темава е доволна, само пред тоа пиши што жарн преферирашДобро е што не сум некој „експерт“ за серии, па добра ми е. Да е од сличен жанр и може да помине. Не се замарам многу.
Акција да има пред се. И тоа доста да има. Може и некоја crime жанр. Се што ти текнува, пиши. Ќе ги почнам, па ако ми се свиѓа ќе си ја изгледам.Другар не треба да си "експерт" (незнам ова од кој аспект го истакна) за серии за да приметиш дека серијата не ја бива, ако сакаш некој предлог, слободно пиши пп на било кој од филмaџиите на форумов ќе ти посочат некоја серија како солиден избор, мада и темава е доволна, само пред тоа пиши што жарн преферираш