Mr.47
Juve Fan
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 10.045
- Поени од реакции
- 6.072
Глуми и во Missing.Одамна сакам некаде да ја начекам Џејн од Breaking Bad, и ете ја, во нова серија. До сега е излезена една епизода и онака, колку од 20 минути вкупно, не можам да кажам многу. Само дека првата епизода беше добра и замислата им е интересна, па ќе видиме понатаму. Серијата се вика Don't Trust the B**** in Apartment 23.
Драмаeek, според ИМДБ. Има и доста акција во неа. Серијава е нова, доста е интересна(бар за мене), во која Ашли Џад и Шон Бин се CIA married couple и имаат син. Филмот почнува со сцена околу 2002 година, се случува екплозија во која наводно умира Paul Winstone(Шон Бин). После серијата се префла 10 години подоцна, во денешно време. Синот кој е израснат оди во Рим на студии, каде е киднапиран. Becca Winstone(Ешли Џад) оди во Рим да го бара својот син откако нема да може да го одбие една недела. Што и како се дешава понатаму, симнете ја и видете. До сега се излезени 5 епизоди. Дејствието се случува најмногу низ Европа, како Рим, Париз, Прага итн.
Премиера имаше четврток навечер, но некои од епизодите се појави по торенти неколку дена порано од предвидената премиера.
„Џејн“ во серијава има улога на CIA агент кој оперира низ Европа.
Во серијава, покрај неа се и Ешли Џад, Шон Бин, Клиф К'ртис(ваљда вака е), Адријано Џанини(некој Италијанец), Кит Карадин(Френк Ленди - Декстер) и тако даље.