Предлог за серии и кратки рецензии

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Ќе ги гледам и двете предложени. Јебеш матура..

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Гледана ми е на Халмарк хаха :D ОК серија :coffee:
Тhe Borgias моментално ја гледам за мафијашкиот папа и ми се допаѓа таа, така да таа ја препорачувам. Отпрвин кога почна некако немав намера да ја гледам ама и со приказната и со актерската екипа и целиот филинг што преовладува во серијата ме зарази да ја следам. Ако случајно имаш намера да гледаш и ти се допадне најди ја и The Family oд Марио Пузо. Книгата исто се работи за Борџиите но е по декадентна. Jа има и на македонски превод во Матица мислам. Од таму ја земав мојата копија пред неколку години.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ги изгледав првите две сезони од Шерлок. Има трета сезона по торенти ?
И чекам нов предлог за серија :D
Не памтам да те имам видено низ темана затоа: Game of Thrones!!!!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Бљувотина, сите можни клишеа во историјата на сериите, вклопени во една :icon_lol:
Добро е што не сум некој „експерт“ за серии, па добра ми е. Да е од сличен жанр и може да помине. Не се замарам многу.:)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Добро е што не сум некој „експерт“ за серии, па добра ми е. Да е од сличен жанр и може да помине. Не се замарам многу.:)
Другар не треба да си "експерт" (незнам ова од кој аспект го истакна) за серии за да приметиш дека серијата не ја бива, ако сакаш некој предлог, слободно пиши пп на било кој од филмaџиите на форумов ќе ти посочат некоја серија како солиден избор, мада и темава е доволна, само пред тоа пиши што жарн преферираш (y)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Другар не треба да си "експерт" (незнам ова од кој аспект го истакна) за серии за да приметиш дека серијата не ја бива, ако сакаш некој предлог, слободно пиши пп на било кој од филмaџиите на форумов ќе ти посочат некоја серија како солиден избор, мада и темава е доволна, само пред тоа пиши што жарн преферираш (y)
Акција да има пред се. И тоа доста да има. Може и некоја crime жанр. Се што ти текнува, пиши. Ќе ги почнам, па ако ми се свиѓа ќе си ја изгледам.
За серијава конкретно, како што пишав не се замарам многу(скоро ич). Има акција, тоа ми е битното.

Kajgana Shop

На врв Bottom