#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е милијарда пати видено сценарио во историјата -- педерски обид за злоупотреба на благодорна идеја. Се приклучив кон #speadthetruth затоа што совеста ми налага. Благодарност кон сите твитерџиски маратонци на #speadthetruth кои го правеа тоа бесплатно, без умисла и од лични убедувања.

Ми се гади од политички манипулации како качуење ушка на нешто што веќе некој го одработил и ќаруење политички поени. Ништо од тие срања не ми е потребно. Имам кариера, не припаѓам на ниедна партија и премногу сум стар да се шиткам некому.

Ова е милијарда пати видено сценарио во историјата -- педерски обид за злоупотреба на благодорна идеја. Се приклучив кон #speadthetruth затоа што совеста ми налага. Благодарност кон сите твитерџиски маратонци на #speadthetruth кои го правеа тоа бесплатно, без умисла и од лични убедувања.

Ми се гади од политички манипулации како качуење ушка на нешто што веќе некој го одработил и ќаруење политички поени. Ништо од тие срања не ми е потребно. Имам кариера, не припаѓам на ниедна партија и премногу сум стар да се шиткам некому.
zarem ke se otkaze ?:(, NEMOJ

Ќе ги разобличиме тие што пробуваат да злоупотребат. Биди убеден во тоа.

Нема да оставиме никој да ја злоупотребува акцијава. И на Тв да кажат дека ние сме организатори на некаков протест, имаме ние уште посилна алатка за да го демантираме тоа, а тоа е интернетот и насекаде каде што сме застапени: Фб група, блог, твитер, кајгана... Никако нема да дозволиме да се измислуваат секакви приказни!
--- надополнето: 9 мај 2012 во 02:35 ---
pokazuvanje na radikalizam c c c c c c c
--- надополнето: 9 мај 2012 во 02:34 ---
:facepalm:

:facepalm: zamisli ja vo uniforma c c c c c c c strav i trepet ni na protest ke mu teni nekomu ni na nisto,prav arkan :))))))
Been there, done that ;)

dobra nok i od mene :) se nadevam ke se zadrzi entuzijazmot za spreadthetruth :) i da i ja sum protiv protest i nevladini i slicni raboti,mada mislam deka celava akcija pominuva nekako nezapazeno od strana na makedonskive mediumi i t.n novinari,za zal.

dobra nok i od mene :) se nadevam ke se zadrzi entuzijazmot za spreadthetruth :) i da i ja sum protiv protest i nevladini i slicni raboti,mada mislam deka celava akcija pominuva nekako nezapazeno od strana na makedonskive mediumi i t.n novinari,za zal.
Ќе се задржи, верувај :) Сега и страната на ФБ ја рекламираме повеќе, така да, очекувај повеќе народ да дознае за ова, затоа што народот повеќе седи на ФБ и следи што се случува ;)
А да, и ги чекаме во петок или кога и да е, да протестираат пак и да имаме уште повеќе материјал. Само уште да се нафати некој да ги фотографира скришно ќе биде супер:)

дечки доста од мене денес утре пак... Им го отстапувам твитерот на Перничката, Пумата, Мачето и Лигеја, да направат ремет врз #влијателните. Go girls!!!!

Перницата се извинуе што не беше присутна овие два дена, верујте не е до мене.

НЕМА И НЕМА НИ ДА ИМА НИКАКОВ ПРОТЕСТ ОД СТРАНА НА #spreadthetruth.
НИЕ СЕ ОГРАДУВАМЕ ОД ИСТИОТ, И НЕМАМЕ НАМЕРА НИТУ ДА ГО ОРГАНИЗИРАМЕ, НИТУ ДА ГО ПОДДРЖИМЕ НИТУ ДА ИЗЛЕЗЕМЕ.

Поздрав! Не следев вчера, бев на пат. Ова го подржувам 200%. И ќе го прекoпирам уште еднаш. Нешто како ретвит ;-)

НЕМА И НЕМА НИ ДА ИМА НИКАКОВ ПРОТЕСТ ОД СТРАНА НА #spreadthetruth.
НИЕ СЕ ОГРАДУВАМЕ ОД ИСТИОТ, И НЕМАМЕ НАМЕРА НИТУ ДА ГО ОРГАНИЗИРАМЕ, НИТУ ДА ГО ПОДДРЖИМЕ НИТУ ДА ИЗЛЕЗЕМЕ.

Ме снема на кратко, ама еве сум се вратив со нови сили и желба за да ја раширам вистината.
Не ми се веруваше шо слушнав на вестите дека сме организирале протест. Очигледно се прават слепи на нашите твитови и презентираат она што ќе им биде диригирано.
Ако има нов протест во петок, ке имаме нов материјал за ширење од една страна, а од друга страна значи дека не се откажуваат од намерата да доминираат и командаат во нашата држава.
Да го спречиме тоа, да ја рашириме вистината!
Нека се освести власта и цел свет, нека разберат дека повеќе не молчиме. Доста беше!

Ме снема на кратко, ама еве сум се вратив со нови сили и желба за да ја раширам вистината.
Не ми се веруваше шо слушнав на вестите дека сме организирале протест. Очигледно се прават слепи на нашите твитови и презентираат она што ќе им биде диригирано.
Ако има нов протест во петок, ке имаме нов материјал за ширење од една страна, а од друга страна значи дека не се откажуваат од намерата да доминираат и командаат во нашата држава.
Да го спречиме тоа, да ја рашириме вистината!
Нека се освести власта и цел свет, нека разберат дека повеќе не молчиме. Доста беше!

На кои вести рекле дека од форумов се организира протест?!

Исламизам е политичко движење за воведување шеријатско испамистичко право наместо демократскиот политичкии систем и не е кривично дело се` додека не е наруши некој закон или Уставот на РМ.

Радикален исламизам е со насилни средства да се остварат радикално-фундаменталистичките сваќања на шеријатските правила на радикалните исламисти.

Значи и ненасилната борба за воведување на шеријатско-исламистичко право, наместо уставот на РМ и законите, кои се европски, е антидемократски,, антиЕУ и антиНАТО чин.

Со самото тоа што се повикуваат исклучиво Албанците-муслимани на протести против МВР, демократијата и секуларноста на македонското општество, а притоа Албанците христијани се ставаат во ист кош со етничките Македонци (рисјани), дава индиции на луѓето дека овие протести ќе бидат исламистички.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom