#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Ми вратија на пораката
    • Тргнете го коментарот со протестот! Spread the truth не е иницијатор на протестите. Spread the truth има сосема друга цел. Се оградуваме од било какви протести, не не поврзувајте со нив!

• пред околу 1 минута
    Бев Сум и Секогаш ке бидам горд МАКЕДОНЕЦ
    • pa koj rece deka vie ste inicijatori? :))))
  • пред неколку секунди
    • Вие не поврзувате. Под сликата од Spread the truth објавувате линк од протестот, ние не сме иницијатори на истиот и не сакаме да не поврзувате било како со нив!! Тргнете го да не се собереме да ве спамираме и да ве пријавиме, па да се збрише групата и да отиде во вечните ловишта. Не ве замолувам, туку ве предупредувам.

:pos::cuc::cuc::cuc:

Тргнете го да не се собереме да ве спамираме и да ве пријавиме, па да се збрише групата и да отиде во вечните ловишта. Не ве замолувам, туку ве предупредувам.

Ххахахахаахххахахахаххааххахахахахха ВЕЧНИТЕ ЛОВИШТА.

Звер си :cuc:

Ми вратија на пораката
    • Тргнете го коментарот со протестот! Spread the truth не е иницијатор на протестите. Spread the truth има сосема друга цел. Се оградуваме од било какви протести, не не поврзувајте со нив!

• пред околу 1 минута
  • пред неколку секунди
    • Вие не поврзувате. Под сликата од Spread the truth објавувате линк од протестот, ние не сме иницијатори на истиот и не сакаме да не поврзувате било како со нив!! Тргнете го да не се собереме да ве спамираме и да ве пријавиме, па да се збрише групата и да отиде во вечните ловишта. Не ве замолувам, туку ве предупредувам.

Ми се допаѓа воинствениот дух, ама можеше да ја искористиме таа група за промоција ... да остава пак слики од spreadthetruth да објаснува што ни е целта итн итн и секако во иднина не во исти постови заедно со протестот

Ми вратија на пораката

• пред околу 1 минута
  • пред неколку секунди

МНОГУ СМЕ ЈАКИ ::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

:pos:

Пишете сите по една порака да го тргнат или ќе доживеат спамирање како што досега не виделе.
mission accomplished.. ги избришаа коментарите, ама и евентот кој стоеше под сликата ;)

Ми се допаѓа воинствениот дух, ама можеше да ја искористиме таа група за промоција ... да остава пак слики од spreadthetruth да објаснува што ни е целта итн итн и секако во иднина не во исти постови заедно со протестот
Групата очигледно се залага за протестите, не е добро да се поврзува акцијава со група што директно се залага и ги промовира протестите. Треба внимателно да се бираат сојузниците ;)

:pos::pos:
Шо ти е жена :pos:

Групата очигледно се залага за протестите, не е добро да се поврзува акцијава со група што директно се залага и ги промовира протестите. Треба внимателно да се бираат сојузниците ;)

Веројатно се некои деца кои немаат никакви лоши намери, ама никогаш не се знае кој се крие зад нив....

Еве нов банер, ако некој сака baner.JPG

Веројатно се некои деца кои немаат никакви лоши намери, ама никогаш не се знае кој се крие зад нив....

Баш тоа .. деца .. иако неамт лоши намери , можат не сакајќи да саботират .. да не го спомнувам фактот за манипулација од страна ..

муабетов испаѓа му понудив нешто што не може да одбие. Или бриши или спам од кајгана. #влијателните знаат зошто. :pos:

Ми вратија на пораката

• пред околу 1 минута
  • пред неколку секунди

Овие од оваа група пред 2-3 години ми дрпнаа моја фотографија, значи со професионален апарат сликана и сите тие перипетии и без никакво прашање и ништо си ја ставија кај нив на група (диплење класика). Сто пати им пишав да ја тргнат (највеќе затоа што ме изнервира пристапот, да ме прашаа ќе им кажев нема проблем) и не ја тргнаа. Класика идиоти ја водат оваа група.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom