#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде сеа немојте да не се банираме и од ваква тема.

За овој протест бараат деца што ќе искршат стакла, ќе запалат неколку контејнери и ќе бегаат `ко обезглавени низ улиците, за да не бидат фатени.

Ко шо кажав .. гарант има политичка позадина .. тоа најмалку ме чуди , у вакви моменти да гледат да се колат меѓу себе партиски додека лепотани си играт Див Запад.

Ко шо кажав .. гарант има политичка позадина .. тоа најмалку ме чуди , у вакви моменти да гледат да се колат меѓу себе партиски додека лепотани си играт Див Запад.
Нинџа, дај дада да те праша нешто!!! ТИ ТВИТАШЕ ЛИ ДЕНЕС??? АЈДЕ РЕТВИТ НА СИТЕ СО #spreadthetruth ХАШТАГ! Љуби те, дада Неса!

Нинџа, дај дада да те праша нешто!!! ТИ ТВИТАШЕ ЛИ ДЕНЕС??? АЈДЕ РЕТВИТ НА СИТЕ СО #spreadthetruth ХАШТАГ! Љуби те, дада Неса!

Почна да твитам додека пилето не цркна .. после 5-иот твит вика капут .. исчити , ама имаше проблем .. сеа праќам мејлови и на ФБ сум активен.

И не ме карај :P

Јас кога првпат ги читав твоите постови, на теми за економија/политика и слично помислив дека си хардкор исполитизирана и дека си дел од токму оние кои пред малце ги опиша како негативност

Јас и понатаму ќе зборам за лошата економија во земјата, ќе зборам се дотогаш додека не се смени нешто. Сега правам пауза со акцијава, плус и бугарчињата ги запоставив ќе ми се налутат.
Никогаш не мислев дека ќе го напишам ова, но морам бидејќи го нема човекот да ти реплицира и почувствував празнина после твојот пост:
ЦИТРО МИ НЕДОСТИГАШ НА ФОРУМОВ!

Полека, ќе дојде време и за протест. Протестот треба да се планира, подобро оригинален протест , протест преку кој на светот на еден оригинален начин ќе му се испрати порака отколку класичен протест, бил макар без ниту најмалото насилство.

зошто се размислува така ирационално јас не можам да сфатам!

Зошто ти кога ќе се родиш т.е. кога ќе дојдеш на возраст од 7 години не работиш по локалните дуќачиња - фирми како амал.

Затоа што ти не си дел од семејство кое вбројува над 50 члена..

Затоа што во твојата религија не пишува дека има само една вера, нити стои дека ако некој те повреди на на некој начин треба да му вратиш.

Затоа што татко ти дома нема слики од терористи - и не чува 10 AK-47 и неколку кашикари, базуки и слично.

Затоа што црквата не те учи да идеш у џихад.

Затоа што немаш барем еден во семејство кој е криминалец и продава дрога и оружје.

Затоа што татко ти не ти вика ако некој дојде во конфликт со тебе да го збрцаш со нож.

Затоа што татко ти не рачуна дека ако загинеш ти има уште 10 деца кои ќе му бидат како утеха за тебе

Затоа што не си израсната на улица.

Затоа што не ти забрануваат да се гледаш со кого сакаш, и не те тераат да носиш шамија.

Затоа што не си под констатен притисок да веруваш во "религија"

Затоа што не си раснета во фамлија која не знае што е култура и едукација - еманципација.

Затоа што имаш завршено во најмала рака средно, наместо осмо.

Затоа што твоите ти викаат да не се закачаш со никого, те учат да бидеш толерантна, да простуваш, да се однесуваш пристојно.

За крај, затоа што израснала и си дел од нормално семејство, каде што се учат најбитните работи во прераснувањето на одреден карактер во човек или нечовек.

имам чуство на вина-јас ги изедов кркушките за протестов и дискусијата отиде во погрешна насока.и заборавивме зашто сме тука....СОРИ

Јас и понатаму ќе зборам за лошата економија во земјата, ќе зборам се дотогаш додека не се смени нешто. Сега правам пауза со акцијава, плус и бугарчињата ги запоставив ќе ми се налутат.
Никогаш не мислев дека ќе го напишам ова, но морам бидејќи го нема човекот да ти реплицира и почувствував празнина после твојот пост:
ЦИТРО МИ НЕДОСТИГАШ НА ФОРУМОВ!
Да си знаеш дека има print screen од ова! :P

Јас и понатаму ќе зборам за лошата економија во земјата, ќе зборам се дотогаш додека не се смени нешто.

Абослутно мене никогаш не ми пречеше тоа, само стекнав погрешна престава, искрено мразам политика, и учеството во оваа иницијатива не го сметам воопшто како дел од истата...иако на некои (читај влијателните) можеби така им делува :rolleyes:

ај да не се фалам
ретвитајте ме на германците
Nessa @NessaAlcarin9

@an_topnews Der Radikale Islamismus ist in ganz Mazedonien Verbreitung! Bitte helfen Sie uns!! #spreadthetruth
http://spreadthetruthmk.blogspot.com/

п.с блогот не го заборавајте, најбитните информации се таму
на секој твит линкчето да го копирате

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom