Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
....
За овој протест бараат деца што ќе искршат стакла, ќе запалат неколку контејнери и ќе бегаат `ко обезглавени низ улиците, за да не бидат фатени.
Нинџа, дај дада да те праша нешто!!! ТИ ТВИТАШЕ ЛИ ДЕНЕС??? АЈДЕ РЕТВИТ НА СИТЕ СО #spreadthetruth ХАШТАГ! Љуби те, дада Неса!Ко шо кажав .. гарант има политичка позадина .. тоа најмалку ме чуди , у вакви моменти да гледат да се колат меѓу себе партиски додека лепотани си играт Див Запад.
Нинџа, дај дада да те праша нешто!!! ТИ ТВИТАШЕ ЛИ ДЕНЕС??? АЈДЕ РЕТВИТ НА СИТЕ СО #spreadthetruth ХАШТАГ! Љуби те, дада Неса!
Јас кога првпат ги читав твоите постови, на теми за економија/политика и слично помислив дека си хардкор исполитизирана и дека си дел од токму оние кои пред малце ги опиша како негативност
зошто се размислува така ирационално јас не можам да сфатам!
Да си знаеш дека има print screen од ова!Јас и понатаму ќе зборам за лошата економија во земјата, ќе зборам се дотогаш додека не се смени нешто. Сега правам пауза со акцијава, плус и бугарчињата ги запоставив ќе ми се налутат.
Никогаш не мислев дека ќе го напишам ова, но морам бидејќи го нема човекот да ти реплицира и почувствував празнина после твојот пост:
ЦИТРО МИ НЕДОСТИГАШ НА ФОРУМОВ!
Јас и понатаму ќе зборам за лошата економија во земјата, ќе зборам се дотогаш додека не се смени нешто.
Го чекаме законот, а уште повеќе затоа што форумов го следат од МВР (како што кажа некој) за да се потсетат која е границата на мирно протестирање.