- Член од
- 26 февруари 2008
- Мислења
- 305
- Поени од реакции
- 61
Арно си напишал, пишал дека 20 биле уапсени.Некој што Tom го следи, да му напише да поправи од 20 во 5000+
Арно си напишал, пишал дека 20 биле уапсени.Некој што Tom го следи, да му напише да поправи од 20 во 5000+
Ве молам погледајте ја странава,ке видите што се случва во Германија,тие ни се голема шанса:
http://www.focus.de/
Уххх фала ти, сега гледам, читав не дочитав, очи ми паднаа пред пс денесАрно си напишал, пишал дека 20 биле уапсени.
Грешка си.mislam tesko e da se vlijae sega, veke e rasprostraneta vesta, iako sum protiv protest vo ovoj moment sepak mislam podobro e da se podrzi odkolku da bide totalno neuspesen
Има лошо. Еден платен од страна и акцијата ќе биде оцрнета. Мислете на тоа!Не гледам апсолутно ништо лошо да се собереме и да ја испратиме онаа порака до јавноста.
Организатор јас не сум
појма немам кој е и воопшто не ми е гајле кој е.
Јас у сабота ќе си се нацртам пред влада.
Готово, нема веќе дискусија за протести, move onCrazy, да надополнам не само дека не го подржуваме протестот, него не подржуваме ни дискусија за истиот, само за џабе се дефокусира темата.....и се троши драгоцено време во залудно објаснување зошто истиот не е добар во овој момент.
Замислете си како ќе изгледа кога 500 души преку сила, од кои над 70% под 16 години, а од другата страна пак како контраст, ќе видиме реки од муџахедини како маршираат во градовите низ Македонија? ќе делува бедно и срамно!