Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Јас па баш сакав Хазард да дојде кај нас има дечкото потеницјал да ја освои златната топка за некоја годин и под водство на САФ сигурно ќе ја освои :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
За Гаитан сите вака така велите,толку ви се можностите следите 1 до 2 тима, односно 1 лига.
Португалска никако,освен ЛШ што го видовте (добро се покажа) ама сепак за вас треба некој што е со ГОЛЕМО име, за да дркате на него,се влажните сеа на таквите се додека да дојдат во Ман. Јунајтед копнеете по нив.
Мене баш ќе ми биде мило да дојде само Гаитан,за после да ви се смеам на сите во фаца кога ќе пишувате овде од типот: Гаитаннннннннн! :vozbud:
После Каков гол на Гаитан!!!!! :cuc:
----------------------------------------------------------
Ако некогаш утне некоја шанса: Знаев за овој дека е пропаднат трансфер,аххх шо се закатанивме шо го зедовме овој.

Ако слабо изигра,моментално не е кадарен за овој тим,сепак мислам португалската лига е премија за него.
итн....

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Изгледа и официјално се „претставени" (подобро полупретставени) дресовите и дизајнот за наредната сезона. И да, тоа се ОНИЕ дресови - Forged In Industry, Striving For Glory

577260_10150813893802746_7724542745_9948241_1511608121_n.jpg

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро барем не е толку изразен дезенот.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле дајте со ова глорихантерскиве работи, не купувал играчи лол абе 20 милиона даде за голман, 16 за тинејџер и уште толку за крило кое кога ќе видиш не ни беше приоритет. Како ме нервираат вакви работи, нека земе детиштево нека води клуб ако знае.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Изгледа и официјално се „претставени" (подобро полупретставени) дресовите и дизајнот за наредната сезона. И да, тоа се ОНИЕ дресови - Forged In Industry, Striving For Glory

Прегледај го приврзокот 43049

Овој пак некако се јаде, ама гостинскиот...:facepalm:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чекајте малце ако овој е гостинскиот тогаш ќе треба да имаме трет дрес - бел или па црн, што значи дека ќе биде нов дизајн.

(и сеа гледате и тоа у чекирана верзија)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Чекајте малце ако овој е гостинскиот тогаш ќе треба да имаме трет дрес - бел или па црн, што значи дека ќе биде нов дизајн.

(и сеа гледате и тоа у чекирана верзија)
Сигурно овој ќе е гостинскиот, а за трет дрес нема да ме чуди ако остане белиот од оваа сезона :facepalm: или па ќе има нов дизајн. Единствено нешто полошо од фактот што најверојатно Сити ќе биде шампион ни се дресовите за идната сезона.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Што за што, ама ланските беа нај нај, пижамиве ќе ги прескокнам, па од следната сезона здравје пак ќе порачуваме.. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сигурно овој ќе е гостинскиот, а за трет дрес нема да ме чуди ако остане белиот од оваа сезона :facepalm: или па ќе има нов дизајн. Единствено нешто полошо од фактот што најверојатно Сити ќе биде шампион ни се дресовите за идната сезона.
Зар од Најк ќе остават белиот од оваа сезона што беше трет да се исшуња уште една сезона, три се на се? :icon_lol: Ама пак ќе ни потпикаат некој дизајн деца у градинка што го правеле :facepalm:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Најк дефинитивно разочараa, сфаќам да се направи чест на Ферги заслужил, ама дефинитивно можеле да направат подобар дизајн. Јас дигам раце од новиот дрес, не би го земал искрено, освен ако на втор поглед ми се смени впечатокот, што се сомневам. Ми се допаѓа само што нема некои фенси додатоци, целосно црвен со различна боја на крагњата.

Kajgana Shop

На врв Bottom