Авто огласи (интересни возила за продажба)

Член од
23 април 2011
Мислења
4
Поени од реакции
1
Odlicen primerok , samo za nekoj so podlabok dzeb, mislam deka go prodavase 20 000 eur, pa sea e nekade okollu 16 000 eur.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Треба луѓето да бидат малце пореални...
Moре малце појќе треба да бидат... Особено ако го видиш во живо како изгледа Мерцедесот.

Јас не би дал ни 1000 евра за него. Седишта да претапацира и гуми да смени баба ми можи.

Лимаријата е катастрофа (лимбииии) башка фалат сите лајсни, почнувајќи од крилата, вратите праговите...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Moре малце појќе треба да бидат... Особено ако го видиш во живо како изгледа Мерцедесот.

Јас не би дал ни 1000 евра за него. Седишта да претапацира и гуми да смени баба ми можи.

Лимаријата е катастрофа (лимбииии) башка фалат сите лајсни, почнувајќи од крилата, вратите праговите...
Mислам дека лајсните му се сите на број...
За лимаријата си во право, којзнае што чуда се кријат...
Фаровите ми се сомнителни (позиција внатре, а долу ја има позицијата со трепкачот... Чудно, нели?)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Mислам дека лајсните му се сите на број...
Mислам дека од десната страна имаше лајсна, не сум најсигурен... мада оригинално ваквите ги викаа репаши.... баш заради тие лајсни. Или тоа беше за S класата...

За лимаријата си во право, којзнае што чуда се кријат...
Фаровите ми се сомнителни (позиција внатре, а долу ја има позицијата со трепкачот... Чудно, нели?)
Според она јас шо го имам ко инфо, има 2 модели од оваа серија... постарите (немат жмигавец под фарот, туку на крилото странично)

и поновите (имат културен жмигавец ко овај на сликата) така да освен чудниот изглед...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Џиш...знам оти си закон за мечки, ама aко има жмигавец горе, не би требало да има долу, тоа е ОК, исто е и со лајсните на опашката ваљда, него гледај фаровите... како да не се негови?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
aко има жмигавец горе, не би требало да има долу, тоа е ОК, исто е и со лајсните на опашката ваљда
Да бе... и во право си бил кога викаш дека не треба да има лајсни назад... Чичко Гугл и компанија викаат дека само S класата носи такви (џанум полуксузна)...

него гледај фаровите... како да не се негови?
Гледај овај... Ко фаровите и оквирите да се некоја копија (пасуваат, ама не се оригинални)... башка на црниот имаат и онакви внатре тркалца (и на мојот има такви, никако неможам да сватам за шо се).

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Гледај овај... Ко фаровите и оквирите да се некоја копија (пасуваат, ама не се оригинални)... башка на црниот имаат и онакви внатре тркалца (и на мојот има такви, никако неможам да сватам за шо се).
Мислиш на оние како тенекија пред ламбата?
Колку што јас знам тоа е нешто како да ја дифузира светлината, за да се добие правилен сноп, а има врска со конструкцијата на самиот фар. (ако ме разбра)
Мене фаровите сосе оквирите најмногу ми удираат на ТАМ. Прозивод на Сатурнус, и ден денес се наоѓаат нови наоколу.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
не верувам, јас мислам лихварство таква работа е ова..
Не ќе да е лихварство...

Мене ми личи на компензација некаква... наместо да ти платат долг, тие ти даваат да си земиш кола. Ти ако сакаш поклон дај ја (а пример си гактурирал 20% поголеми цени, така да можиш да си го дозволиш попустот за да ги одглавиш парите).

XD Ова изгледа експонати, на тест возење што ги даваат и секој што меже да седне во неа ...
невервам, тие одат поинаку... најчесто чекаат 2000 км да поминат, па потоа ги даваат. Со оглед дека нов е моделот, невервам дека има некое тест возило со толку поминати км.

Kajgana Shop

На врв Bottom