Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Извини овака што сум директен ама многу си глуп... дај Боже да се оправеш... толку од мене

е шо и да сум глуп? мака ти е?

ко да си лубоморен ебате :)

па дете бре, малку ли ви беа 4 гола на театорот на кошмарите?
буквално секое дерби го добивме, а голем дел од нив дури и ги прегазвиме.

треба да имаш страхопочит од ливерпил! како некој што ти врзал у маало ко копињ неколку шамари, после кога да го видиш му се смешкаш, го поздравуваш, имаш страхопичит. ете така треба.

ама шо да ви праам, вие сте некоја чудна сорта. невоспитани деца, колку да ги шамараш пак по свое.

па дете бре, малку ли ви беа 4 гола на театорот на кошмарите?
буквално секое дерби го добивме, а голем дел од нив дури и ги прегазвиме.

И титулата кај заврши на крај?

И титулата кај заврши на крај?

добро ај вака. бидејќи коефициентот на интелегенција ти е завидувачки низок, одиме малку на порпосто

титулата ја освои манчестер јунајтед на крај
ливерпул победи два пати, дома 2-0, на гости кај вас 1-4

кој дел вака ти е потежок да го сватиш, за да ти нацртам комплет да ти се разјасни?

добро ај вака. бидејќи коефициентот на интелегенција ти е завидувачки низок, одиме малку на порпосто

титулата ја освои манчестер јунајтед на крај
ливерпул победи два пати, дома 2-0, на гости кај вас 1-4

кој дел вака ти е потежок да го сватиш, за да ти нацртам комплет да ти се разјасни?

Ај вака... околу интелигенцијата несакам да зборам, оти твојта е под нулата...

Кажи ми ти на мене, што ако победил два пати Ливерпул против Манчестер Јунајтед, а не освоил титула... тебе поарно ти Ливерпул да победат две важни утакмици од 38 играни во Премиер Лига или да освои титула? Манчестер и лани и полани по два пати го победуваше Ливерпул, ама на крај има резултат, а тоа е титула во Премиер Лига која Ливерпул ја нема 20 години...:pipi:

Ај вака... околу интелигенцијата несакам да зборам, оти твојта е под нулата...

Кажи ми ти на мене, што ако победил два пати Ливерпул против Манчестер Јунајтед, а не освоил титула... тебе поарно ти Ливерпул да победат две важни утакмици од 38 играни во Премиер Лига или да освои титула? Манчестер и лани и полани по два пати го победуваше Ливерпул, ама на крај има резултат, а тоа е титула во Премиер Лига која Ливерпул ја нема 20 години...:pipi:
toa znaci deka ovaa sezona bevme pojaki od manutd ama ete vlegovme vo losa forma i toa e ne ja osvoivme titulata i da ti kazam nesto use 20 da ne zemat ne se zamaraj ti mnogu za toa cim nie ne se zamarame ne navivam ja za Liverpool samo koga osvojuva tituli

toa znaci deka ovaa sezona bevme pojaki od manutd ama ete vlegovme vo losa forma i toa e ne ja osvoivme titulata

Овоа го памтиш од изјавата на Бенитез на крајот на сезоната "Подобри сме од Манчестер Јунајтед, само тие ја освоија титулата оти собраа повеќе поени" :pos::pos::pos: 2 дена се смеев на изјавата негова, а овој член тука си затворенички ник се смее оти Фергусон рекол "Многу ни фалеше Флечер во финалето"... вели не заслуживте финале, бидејќи требаше уште во 1/4 финалето од Порто да изгубите... а Ливерпул требаше уште во квалификациите од Стандард Лиеж (како што кажа Deno^)... вика ве тепавме 2 пати оваа сезона и собрале многу поени во дерби-дуелите ама резултат на тоа- 2 место во Премиер Лига... па добро можам да го сфатам ова како најдобра сезона во последните 10, бидеќи корења пуштивте на тоа 3 и 4 место :pusk::helou:

ве молам да го напуштите фан глуб ливерпул бидејќи не сте добродојдени одете ве вашиот ебан фан клуб гејчестер

Овоа го памтиш од изјавата на Бенитез на крајот на сезоната "Подобри сме од Манчестер Јунајтед, само тие ја освоија титулата оти собраа повеќе поени" :pos::pos::pos: 2 дена се смеев на изјавата негова, а овој член тука си затворенички ник се смее оти Фергусон рекол "Многу ни фалеше Флечер во финалето"... вели не заслуживте финале, бидејќи требаше уште во 1/4 финалето од Порто да изгубите... а Ливерпул требаше уште во квалификациите од Стандард Лиеж (како што кажа Deno^)... вика ве тепавме 2 пати оваа сезона и собрале многу поени во дерби-дуелите ама резултат на тоа- 2 место во Премиер Лига... па добро можам да го сфатам ова како најдобра сезона во последните 10, бидеќи корења пуштивте на тоа 3 и 4 место :pusk::helou:
vo LS nema koj zasluzil koj ne se e do srekata ako se sekavate pred nekolku sezoni vo finaleto igraa Monaco-Porto ete bile motivirani stignaa do finaleto i eliminiraa mnogu golemi ekipi taka da zatoa ne zboram dali ste zasluzile finale ili ne natprevartite vo Ligata na sampionite moze so eden poteg da se resat

Да беше Хауард Веб судија на финалето со Барселона јас сум сигурен дека сеуште ќе бевте европски прваци.Поздрав

те подржувам во ова за хауард веб прочитав дека чаби алонсо им бил приоритет на реал мадрид за ова лето а чаби им кажал на пријателите дека домолку реши да се пресели во друг клуб тоа ќе биде реал

Неможе англичанец судија да суди финале каде што игра екипа од неговата држава. Секојпат судијата е од неутрална држава.

Неможе англичанец судија да суди финале каде што игра екипа од неговата држава. Секојпат судијата е од неутрална држава.
Атанасе не сака тоа да го каже, атанасе е паметен дечко, атанасе уште од мал е воспитуван дека Серот има помош од судиите, атанасе е моќен фудбалски стручњак, атанасе не навива за титули а плаче повеќе од боки 13 ради пеналот што ни го доделија со Тотенхем што беше чист како солза(во очите на судијата кој беше на позиција позади Керик и не може да види дали има контакт или не), а атанасе заборава на чистиот пенал што не ни го досудија со Евертон во ФА купот каде игравме со втора постава и нијанси фалеа да бидеме во финале.
Али во ред е. И јас вака се залажував коа бев 15 години дека сите се против Манчестер.

Дури и Рафаел да Силва има повеќе титули од Ливерпул

29zcwfo.jpg
33cavqr.jpg

Feel the difference?

Атанасе не сака тоа да го каже, атанасе е паметен дечко, атанасе уште од мал е воспитуван дека Серот има помош од судиите, атанасе е моќен фудбалски стручњак, атанасе не навива за титули а плаче повеќе од боки 13 ради пеналот што ни го доделија со Тотенхем што беше чист како солза(во очите на судијата кој беше на позиција позади Керик и не може да види дали има контакт или не), а атанасе заборава на чистиот пенал што не ни го досудија со Евертон во ФА купот каде игравме со втора постава и нијанси фалеа да бидеме во финале.
Али во ред е. И јас вака се залажував коа бев 15 години дека сите се против Манчестер.
Па барем и самиот судија после натрпеварот со Тотенхем си призна дека е грешка тоа што ви досудил пенал ама очигледно вие си читате тоа што ви одговара.А за пеналот против Евертон да ти кажам искрено после тоа имавте 5 пенали да шутирате едвај 2 дали погодивте.Така да и да ви дадеше да не се лажеме ке требаше некој да иде позади стадион да ја земе. А дали е фудбалски стручњак он или не овде не ти е местото тоа да го кажуваш ова е ФАН КЛУБ ЛИВЕРПУЛ и немаш ти што да бараш тука

Па барем и самиот судија после натрпеварот со Тотенхем си призна дека е грешка тоа што ви досудил пенал ама очигледно вие си читате тоа што ви одговара.А за пеналот против Евертон да ти кажам искрено после тоа имавте 5 пенали да шутирате едвај 2 дали погодивте.Така да и да ви дадеше да не се лажеме ке требаше некој да иде позади стадион да ја земе. А дали е фудбалски стручњак он или не овде не ти е местото тоа да го кажуваш ова е ФАН КЛУБ ЛИВЕРПУЛ и немаш ти што да бараш тука
Тоа што судијата признал нема врска, факт е дека од местото каде што стоеше беше чист пенал. Најдов едно видео, не е мн убаво али убаво се гледа дека имаше контакт, само Веб не можеше да види дека е откако Керик ја мрдна топката.
А пеналот дали ке го промашевме или не, никој не може да знае. Исто како тоа дека неможеме да знаеме дали ако Видич не киксираше против Ливерпул ке беше разликата 15 поени а не 3-4.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom