N
Nessa Alcarin
Гостин
Сака некој кафе? Морам да одморам очи 5 мин....
Ставајте постови за ретвит тука...
Џозеф Диогарди е републиканец. Побитно е што е еден од водачите на албанското лоби во САД.Мислам дека е демократ,не сум сигурен.
Nes 2in1 , без шеќерСака некој кафе? Морам да одморам очи 5 мин....
Ја истовремено спремам дипломска , државен испит и АНАЛизирам утакмици за утре .. multitasking at it's best !туууу дамла ме фаќа . жешко утре испитче твитање до бесвест
само 1 во 1 имамNes 2in1 , без шеќер
Се сеќаваш Латас како ги пцуаше албанците прв пат коа известија Шител за убиството , за да следните вести да повикува на соживот ? Се е јасно со тоа .. Само Вести 24 константно известува , иако у последно време почнаа и они да игнорират ..Едно не ми е јасно..
Како може медиумите да не им е гајле уопште бе?
Како може за запалено албанско знаме да се известува со недели?
Како може во нашата држава,за македонски интереси ни 1 колумна да не се издвои?
Што треба да се случи за да се чуе гласот на народот?
Ебати државата у која се осеќаш угнетен од малцинство...
Македонски медиуми...Едно не ми е јасно..
.
Абе, ние сме медиум!!! Имаме над 300 страни потполнето на темава, значи ние сме важни и ние сме свесни. Знаеме што сакаме, знаеме што да кажеме, знаеме како да кажеме и што е најважно ЗАЕДНО СМЕ! Кој ги врти полтрончињта кои чекаат од партија да им кажат што да прават? Не ми ни требаат тие да се вклучат во ова.Едно не ми е јасно..
Како може за запалено албанско знаме да се известува со недели?
Што треба да се случи за да се чуе гласот на народот?
Ебати државата у која се осеќаш угнетен од малцинство...
Да не се расплинуваме одвај се собравмедури сме тука ако може да направиме иницијатива за воведување на Македонија под уставното име на Твитер.......не сакам да бидам “некаде во светот“ кога сеуште постоиме......