Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
Е па кажи ми-што е вахабизам?Кои се вахабите?Зошто никој не ги трпи на западот,па и на истокот?Кои вехабисти ? Тоа не ми е никако јасно. Имаше луѓе урлаа голема албанија и ги пцуеја нивните албански партии и нивните лидери. Ако само заради знамето ги викате вехабисти.....тогаш слободно и јас сум вехабист-терорист what ever. Дури и градат една џамја накај јаја паша...и на врвот го има истото знаме..може да го искористите тоа како нешто у стил џамија каде што ќе се соберат вехабисти и организираат терористички напади и спамирајте тоа масовно. Што знаеш може ќе дојде америка да помогне па и ние ќе бидеме како во афганистан итн.
За ова со вехабисти има да се зборува многу. Вие како македонци не знаете многу. Знаете само тоа што го кажуваат американците и што читате низ интернет..и тоа што то зборуваат од ИВЗ. Како сеа МПЦ да представи група луѓе како лоши во општеството пошто им сметаат во процесот на крадње пари и возење луксузни автомобили.
--- надополнето: 7 мај 2012 во 18:30 ---
А мислиш дека нема врска вахабизам-муслимански албанци?Па нормално дека нема,исто како што нема ни во Босна нели?Нели?