Абе замисли секаде во светот да се протестираше за апсење на осомничени за одредени кривични дела.Еве замисли во САД сите да се креваа на протести за сите уапсени,дали ќе личеше тоа на држава?Втора работа кај си видел ти на целокупна јавност да се презентираат предвреме докази,уште судењето не почнало.Дали ти разликуваш судска од законодавна и извршна власт?Изгледа не или се правиш на глуп.И дај молимте не се прави со сила глуп,трагично е што некои тука те сметаат за интелектуалец или демек еманципиран,кога врска немаш со интелектуалност и еманципираност,ист си како тоа племето на сликите со тоа што им даваш подршка.Дали ќе беше нормално да чекате да заврши судскиот процес па после тоа преку институции какви што ги има да се жалите и да реагирате.Зарем навистина веруваш дека за ваков голем случај каде ќе бидат вперени очите на цела Европа и САД без кои не смееме да помислиме да трепнеме и каде цела македонска јавност ќе покаже особено интересирање,има место за било какви местенки или шпекулации?Ако тврдите дека се невини,штом тоа го знаете значи и ги знаете вистинските убијци.Ама џабе ви е,со ова си го забивте сами до коска,нека ви служи на чест подршката на убијци на млади невини деца.Се ставате во иста тајфа со убијците,за мене сте колективно сите убијци и немојте бре да сте се осмелиле да велите за себе дека сте Муслимани.Ни М немате од Муслимани,обична планинска хорда со извитоперени фаци кои убиваат деца на верски празник и мајмуни инцестоидни кои ги подржуваат немаат место за милост кај Бога.Од што би се срамел? Дека не обвинувам некого без докази и мотив дека е убиец?
Не фала.
Памтиш едно време урлавте за полициска бруталност. Не знам што се случи дали се разјасни случајот ама мораше масовно да се протестира за тоа..и не знам дали даде резулатти..и не ме ни интересира. Епа и за ова треба малце народот да се буни така идат работите кај нас.Мислиш дека државата стои зад контрадикторните информации на семејството на избеганите убијци?Прва изјава-син ни избега 2 дена по убиството во Косово оти се плашел да не го фатат.Од кај знаел дека баш него ќе го бркаат?Втора изјава-син ни ни се јави,во Белгија е.Ама самите потврдија дека се сиромави,од кај син им има пари за во Белгија?Трета изјава-син ни се јави,во Шпанија е.Ни кажал ќе се врати дома откако чул за случајот.Недела дена поминаа,од него ни трага ни глас.А Интерпол трага по него.
Нема што,државата не вергла ли не вергла.Уште само фали да ни кажеш дека рептили тајно владеат со светот.
А што не ти е јасно тука ?Извор: http://www.makdenes.org/archive/news/20120507/428/428.html?id=24573133
Значи оружје немаме, асален мотив немаме (пази молим те, да предизвикале страв меѓу населението), ама сепак овие се убијците. Дека се Албанци.
Aко владата го монтира ова или покаже дека нема докази тогаш можат слободно да си стават крст на чело.Тие се гладни за власт,ама не се до толку суицидални за да го заебат ова.хејјјјј како е можно преку ноќ да смените мислење и да му верувате потполно на правниот систем и суд ? иако и вие македонците тврдите дека судот не е независен, тоа значи дека владата може да монтира колку случаи сака.
Случајот Нешковски се реши,правдата беше задоволена оти имаше докази беше повеќе од јасно кој што сторил.Инаку да,ни треба протест каде ќе притискаме врз МВР да не спијат и со полна пареа да го решат ова,ама не мижам кога вахабисти бараат слобода за притворените.Такво нешто нема да најдеш во нормална држава.Памтиш едно време урлавте за полициска бруталност. Не знам што се случи дали се разјасни случајот ама мораше масовно да се протестира за тоа..и не знам дали даде резулатти..и не ме ни интересира. Епа и за ова треба малце народот да се буни така идат работите кај нас.
Секој во своја корист ќе си ги манипулира податоците што (не)постојат. Секој ќе верува во тоа што сака.
Инаку да, рептили тајно владеат со светот
Тие не се убијците, ама сепак избегале надвор од државава, за секој случај...Значи оружје немаме, асален мотив немаме (пази молим те, да предизвикале страв меѓу населението), ама сепак овие се убијците. Дека се Албанци.
Уште една од вашите бедни манипулации ...Памтиш едно време урлавте за полициска бруталност. Не знам што се случи дали се разјасни случајот ама мораше масовно да се протестира за тоа..и не знам дали даде резулатти..и не ме ни интересира. Епа и за ова треба малце народот да се буни така идат работите кај нас. Секој во своја корист ќе си ги манипулира податоците што (не)постојат. Секој ќе верува во тоа што сака. Инаку да, рептили тајно владеат со светот
Имаш најмалце 15 во Собрание...Кај се тогаш терористите, пример имаш?
Значи брат му знаел, овој не знаел... и кажав, Скопје е град во кој секој ден шетаат по 1.000.000 луѓе, така да човеков се чуствувал безбеден.Чек да го прашам сеа
Не прашувај такви прашања. Да знаел дека го чека вакво нешто најверојатно и тој би избегал. Никој не го знае тоа. Но логички е дека ако тој е еден од убијците...или било кој сигурно ќе знаел дека ќе го чека нешто вакво и би избегал. Да бидеме реални не е некоја мала работа па после такво нешто да си шета низ скопје слободно.
Инаку ти веруваш во правниот систем ?
Кои вехабисти ? Тоа не ми е никако јасно. Имаше луѓе урлаа голема албанија и ги пцуеја нивните албански партии и нивните лидери. Ако само заради знамето ги викате вехабисти.....тогаш слободно и јас сум вехабист-терорист what ever. Дури и градат една џамја накај јаја паша...и на врвот го има истото знаме..може да го искористите тоа како нешто у стил џамија каде што ќе се соберат вехабисти и организираат терористички напади и спамирајте тоа масовно. Што знаеш може ќе дојде америка да помогне па и ние ќе бидеме како во афганистан итн.Случајот Нешковски се реши,правдата беше задоволена оти имаше докази беше повеќе од јасно кој што сторил.Инаку да,ни треба протест каде ќе притискаме врз МВР да не спијат и со полна пареа да го решат ова,ама не мижам кога вахабисти бараат слобода за притворените.Такво нешто нема да најдеш во нормална држава.
Значи брат му знаел, овој не знаел... и кажав, Скопје е град во кој секој ден шетаат по 1.000.000 луѓе, така да човеков се чуствувал безбеден.
Aко е така еве објасни ми-кои се убијците,кој е мотивот,со кое оружје,каде се кријат,како се викаат?Сакам детали,има да пишеш до најситни детали што како,немој да ми верглаш,покажи докази.Докази и само докази.@маx legend
ние веруваме дека е монтиран така како што ти веруваш дека власта не се до толку суицидални за да го заебат ова.
а за докази не е проблем може да ти прават колку докази сакаш,ноо едно е сигурно дека власта(зборам и за дуи) не ебе и нас и вас за своите лични идеали,сепак ние граганите се манипулираме и патиме.
Ме убеди сега. Од утре пуштам брада... И ја земам братучедка ми за 15-та жена.Кои вехабисти ? Тоа не ми е никако јасно. Имаше луѓе урлаа голема албанија и ги пцуеја нивните албански партии и нивните лидери. Ако само заради знамето ги викате вехабисти.....тогаш слободно и јас сум вехабист-терорист what ever. Дури и градат една џамја накај јаја паша...и на врвот го има истото знаме..може да го искористите тоа како нешто у стил џамија каде што ќе се соберат вехабисти и организираат терористички напади и спамирајте тоа масовно. Што знаеш може ќе дојде америка да помогне па и ние ќе бидеме како во афганистан итн.
За ова со вехабисти има да се зборува многу. Вие како македонци не знаете многу. Знаете само тоа што го кажуваат американците и што читате низ интернет..и тоа што то зборуваат од ИВЗ. Како сеа МПЦ да представи група луѓе како лоши во општеството пошто им сметаат во процесот на крадње пари и возење луксузни автомобили.
Не бе дечко,поштеди не од твоите срања,искрено.Дај кажи си дека ова е планирано со години,целта е отцепување на Западна Македонија,ова ви беше повик за војна.@маx legend
ние веруваме дека е монтиран така како што ти веруваш дека власта не се до толку суицидални за да го заебат ова.
а за докази не е проблем може да ти прават колку докази сакаш,ноо едно е сигурно дека власта(зборам и за дуи) не ебе и нас и вас за своите лични идеали,сепак ние граганите се манипулираме и патиме.