http://www.rezultati.com/utakmica/2J6xgTqs/#tablica
Браво за победата. . жал ми е што наредна година ќе навивате за нас во Лига на шампиони. . ама тоа е тоа . . А за споредбата Милито - Боатенг. . мислим дека е апсурдна таа споредба. . како што знам Боатенг го бара Реал, а МиЉито . . што знам . . не сум слушнал клуб заинтересиран за него . . па видете ја споредбата . .
хаха муабетов еј ...
Па у ист кош се ставаат, Милито е једини калчо играч што решил утакмици кои на својот клуб му донеле 3 титули, Боатенг освен она лани, нема изиграно нешто друго феноменално, добар е, толку, ништо повеќе ништо помалку, ама кога ќе ми текне дека игра на местото каде што играа Сидорф и пред Се Кака, сам израчунај дали вреди целосно да се осврне клубот на него, или да инвестира за тој дел у теренот у некој ко Хамшик на пример, а овој да игра малку поназад.
Инаку Мур кога отиде у Реал го сакаше Милито со него, ама пак ќе кажам, врска нема муабетот дали некој го сакал или не, за Милито 1 голем клуб се реши да превземе сериозни чекори, го донесе у свои редови и првата сезона беше прогласен за најдобриот играч во Европа во ситуација кога го наследи црепот Ибра.