Интер - Милан, 06. мај, 20.45

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
многу:D
--- надополнето: 7 мај 2012 во 14:21 ---

ние повеќе имаме шанси да освоиме ЛЕ отколку вие ЛШ:LOL:..вие ионака сте малер ќе ви падни Барселона/Мадрид во нокаут фазата и ќе јадите по капа:icon_lol:
Па ваков мизерен Милан,Барса мораше со судии да го победува,што сакаш повеќе :icon_lol:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
многу:D
--- надополнето: 7 мај 2012 во 14:21 ---

ние повеќе имаме шанси да освоиме ЛЕ отколку вие ЛШ:LOL:..вие ионака сте малер ќе ви падни Барселона/Мадрид во нокаут фазата и ќе јадите по капа:icon_lol:
И ти си во право.Ама не е срам да изгубиш од Барселона или Реал.Срам е да изгубиш од Олимпик Марсеј :pos:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
И ти си во право.Ама не е срам да изгубиш од Барселона или Реал.Срам е да изгубиш од Олимпик Марсеј :pos:
Пораз си е пораз, дали од Модена или од Барселона се исто е

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ајде бее....

Браво!Имаш познавање брат....
Ако те победи Модена ќе ти одземе 3 бода? Исто и ако те победи Барселона.

Важно Милан го сиснаа и кој губи има право да се љути
Форца Интер!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Срам е ДВА Пати да изгубиш од Интер кој што губи од Новара(два пати) Болоња,Чезена,Парма,Палермо,Аталанта,Лече и тоа со ПОКЕР !

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ајде бее....

Браво!Имаш познавање брат....
Моеш што сакаш да збориш, али освен тој што ќе крене титула сите се втори, и вие и ние сме зеро титули, само разликата е што Интер смени 200 тренери и имаше најлош старт во историјата на клубот, а Милан имаше состав склопен за одбрана на титула. И покрај ова Интер имаше сила да им ги обори соништата на Милан за титула...играа и против судии.

Almost is nothing.

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
http://www.rezultati.com/utakmica/2J6xgTqs/#tablica

Браво за победата. . жал ми е што наредна година ќе навивате за нас во Лига на шампиони. . ама тоа е тоа . . А за споредбата Милито - Боатенг. . мислим дека е апсурдна таа споредба. . како што знам Боатенг го бара Реал, а МиЉито . . што знам . . не сум слушнал клуб заинтересиран за него . . па видете ја споредбата . .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Реал и Фобер го бараа.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Браво за победата. . жал ми е што наредна година ќе навивате за нас во Лига на шампиони. . ама тоа е тоа . . А за споредбата Милито - Боатенг. . мислим дека е апсурдна таа споредба. . како што знам Боатенг го бара Реал, а МиЉито . . што знам . . не сум слушнал клуб заинтересиран за него . . па видете ја споредбата . .
А таман помислив дека само кај јуБенташите име мали дечиња со коефициент на интелегенција колку умрена кокошка.

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
А таман помислив дека само кај јуБенташите име мали дечиња со коефициент на интелегенција колку умрена кокошка.
,,ИМЕ,, . . Научи се да пишуваш првин па после мери интелегенција на некој . . Ајде .. задоволни сте вие и со 6 место .. Не е проблем тоа за вас . . Поздрав од врвот :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.759

хаха муабетов еј ...
Па у ист кош се ставаат, Милито е једини калчо играч што решил утакмици кои на својот клуб му донеле 3 титули, Боатенг освен она лани, нема изиграно нешто друго феноменално, добар е, толку, ништо повеќе ништо помалку, ама кога ќе ми текне дека игра на местото каде што играа Сидорф и пред Се Кака, сам израчунај дали вреди целосно да се осврне клубот на него, или да инвестира за тој дел у теренот у некој ко Хамшик на пример, а овој да игра малку поназад.

Инаку Мур кога отиде у Реал го сакаше Милито со него, ама пак ќе кажам, врска нема муабетот дали некој го сакал или не, за Милито 1 голем клуб се реши да превземе сериозни чекори, го донесе у свои редови и првата сезона беше прогласен за најдобриот играч во Европа во ситуација кога го наследи црепот Ибра.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
,,ИМЕ,, . . Научи се да пишуваш првин па после мери интелегенција на некој . . Ајде .. задоволни сте вие и со 6 место .. Не е проблем тоа за вас . . Поздрав од врвот :)
Добро.

бот еден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom