#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Шо тема е ова бе луѓе, случајно налетав на неа и се запрепастив, за 2-3 дена има 250 страни испишано :eek: Не ми е јасно точно што правите овде ама од последните неколку страни можам да ви кажам само...НЕ СТЕ СВЕСНИ ВО КАКОВ ФИЛМ, СЦЕНАРИО, МАШИНЕРИЈА НА СЛУЧКИ ВЛЕГУВАТЕ СО ОВА!!!
Во Scary Movie двојката.
На крај само маската ќе ја тргнеме, сега уште е заплетот гледаме кој ја носи.

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
Odamna se protolkuvani.
Crnoto e kako shto ti kazha - Djihadski
Zelenoto e znameto na Saudiska Arabija
znaci mozime da vidime od kade mu doagjaat finansiskite primanja na shipcive OD ASUDISKA ARABIA a vladata ushte si svirkamozno e i na grujo smetkata da idi nekoe evro kaj nego

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Можеби на The Long War Journal, каде се пишува за џихадистичкиот терор, можеби ќе им биде интересно да ги известиме за случувањата со џихадот во МКД и можеби нешто ќе пишат по однос на ова прашање. http://www.longwarjournal.org/contact.php

Член од
22 февруари 2012
Мислења
134
Поени од реакции
130
Немаа време...:icon_lol: Мачорка и В им влегоа со коленце, немаа време Твит да напишат. “Не знам кај да фатам“ беа...:icon_mrgr:

P.S. Така добро им влегоа, што пердуви летаа од тоа Твитер пиленцето. :ROFLMAO:..

I admire your sense of humor, девојки! Браво!:cuc:
Баш мие мило:vozbud: денес продолжуваме пак??

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
znaci mozime da vidime od kade mu doagjaat finansiskite primanja na shipcive OD ASUDISKA ARABIA a vladata ushte si svirkamozno e i na grujo smetkata da idi nekoe evro kaj nego
Џамиите што растат како печурки во секое село во Македонија се од арапски пари,тоа е јавна тајна.
Тие пари одат преку “хуманитарни“ организации,арапски “хуманитарни“ организации,така да јас мислам дека е тешко да се следат таквите пари,но кога се сака се се може,а нашава ни Влада мислам дека не се замара со тоа,пошо нели сакаат соживот.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Затоа што ние не пишуваме како што е.
Гледам на блогот не пишале дека се албанци.
Што е бе луѓе, па нели #SpreadTheTruth пипете како што е, кај е вистината на наша страна, па и уште не ја користиме..
а тие лажат цело време дека баби биле апсени..
ма немој.. баби со автомати..
Кои се тие што те замараат? Може и јас да им пишам? :sneaky:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.873
Поени од реакции
6.926
Ај бе што збориш, озбилно?
Ние 600 страни напишавме, овој сега дознава..
џабе што на светот му се обраќаме, нашиве помалку знаат..
--- надополнето: 7 мај 2012 во 12:30 ---

Партијата и со официјален став а?
Машалах!!
За никаква партија не станува збор, никогаш не сум бил член нити ќе бидам на некоја партија, многу ме заболе за политичкиот систем во државава да знаеш. Ова е само мое лично мислење. Сакав потајно да ви кажам дека не сме ние, македонци или албанци или било која друга малограѓанштина во државава и пошироко свесни за се што се случува околу нас и дека ние сме само алатката, извршниот елемент, за планот кој го договараат, носат, луѓе, организации и сл. ШТО СЕ НАД ОВОЈ СВЕТ.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Моментално победата на Оланд предничи на Твитер.

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Џамиите што растат како печурки во секое село во Македонија се од арапски пари,тоа е јавна тајна.
Тие пари одат преку “хуманитарни“ организации,арапски “хуманитарни“ организации,така да јас мислам дека е тешко да се следат таквите пари,но кога се сака се се може,а нашава ни Влада мислам дека не се замара со тоа,пошо нели сакаат соживот.
Парите најлесно се следат денеска. Парите за финансирање џихад се црни пари т.е. претставуваат приходи од кривичното дело перење пари и финансиската полиција и Агенцијата за спречување перење пари МОРААТ пот итно сите исламистички хуманитарни организации будно да ги следат, а особено влезот на кеш над 10,000 евра на граничните премини!

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
За никаква партија не станува збор, никогаш не сум бил член нити ќе бидам на некоја партија, многу ме заболе за политичкиот систем во државава да знаеш. Ова е само мое лично мислење. Сакав потајно да ви кажам дека не сме ние, македонци или албанци или било која друга малограѓанштина во државава и пошироко свесни за се што се случува околу нас и дека ние сме само алатката, извршниот елемент, за планот кој го договараат, носат, луѓе, организации и сл. ШТО СЕ НАД ОВОЈ СВЕТ.
Сакаш да кажеш не сме во влада? Да, не сме. Знаеш што сме?
Луѓе што видоа како албанците националисти (измешани со радикален ислам) ги бранат убијците само затоа што се албанци (измешани со радикални исламисти). Јасно, гласно, јавно. Не е ли доволно тоа за да ти ги отвори очињата?
5 луѓе егзекутираа - прочитај го ова на глас.
Ги бранат убијците - прочитај и ова.
Ајде терај сеа. Ако сакаш помагај, ако не, продолжи си.

Член од
22 февруари 2012
Мислења
134
Поени од реакции
130
Нормално дека не се замара,пошто се заслепени од желбата за власт,преку се би поминале само да останат на власт.Во цела Европа од корен ги корнат сите такви сомнителни организации само кај нас растат како печурки.Само да не биде касно,кога ке се освестиме каде се наоѓаме.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.873
Поени од реакции
6.926
Сакаш да кажеш не сме во влада? Да, не сме. Знаеш што сме?
Луѓе што видоа како албанците националисти (измешани со радикален ислам) ги бранат убијците само затоа што се албанци (измешани со радикални исламисти). Јасно, гласно, јавно. Не е ли доволно тоа за да ти ги отвори очињата?
5 луѓе егзекутираа - прочитај го ова на глас.
Ги бранат убијците - прочитај и ова.
Ајде терај сеа. Ако сакаш помагај, ако не, продолжи си.
Е точно ова сега што го напиша е точно она што НИМ ИМ ТРЕБА. Знаат точно како работи човечката психологија, верувај.

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Е точно ова сега што го напиша е точно она што НИМ ИМ ТРЕБА. Знаат точно како работи човечката психологија, верувај.
Не треба многу да знаат за човечка психологија, и не ти верувам.
Ако убиеш некој и го браниш јавно убиецот, ни психологија ни ништо не мора да знаеш дека ќе наидеш на отпор.
Абе, разбирате ли дека има НОРМАЛНИ луѓе во државава?
Или не ви е јасно?
Дека има НОРМАЛНИ луѓе, кои гледаат и се чудат, кои не се платени да мислат како што мислат?
Ај УПМ ќе ви објаснуваме ли на сите сеа..

Kajgana Shop

На врв Bottom