S
Shaman
Гостин
Абе кој ги ебе влијателните.
Има време нив да ги реметиме.
Дај да си бркаме работа со ова #spreadthetruth
Има време нив да ги реметиме.
Дај да си бркаме работа со ова #spreadthetruth
Абе нека се дерат што сакаат нека викат може слободно да дојде у маало да ми се дере јас ќе го оставам али комшииве со лопари и пушки ќе го бркаат ( мене ќе ме мрзи )Мислиш на радикални исламисти? Ако има и ако се лутат нека им стои. А може и да пробаат да се саморазнесат на ливада некоја и да викаат Алах Акбар, пошо нели за тоа живеат.
I refuse to be assimilated.Toa e, се доближи до влијателните и никој не те дружи.
Како да ја најдам на фб групата?Nop. Мислам дека не треба. Подобро стави слика од децата.
Затворена е. Везилка ја средува. Ќе ја пушти попослем или вечер во 21.Како да ја најдам на фб групата?
Ова е тоа против кое се бориме!!!http://tera.mk/aktuel/diogardi-apsenjata-na-albancite-se-koordiniran-zagovor
Еве ја нивната медиумска војна!!!
П. С. Одамна ве следам, но сега одлучив малку да се вклучам, барем како поддршка.
Немаа време... Мачорка и В им влегоа со коленце, немаа време Твит да напишат. “Не знам кај да фатам“ беа...повторно ли мрчеа влијателните вчера?
moze li ova da se prevede i da se praka ???http://tera.mk/aktuel/diogardi-apsenjata-na-albancite-se-koordiniran-zagovor
Еве ја нивната медиумска војна!!!
П. С. Одамна ве следам, но сега одлучив малку да се вклучам, барем како поддршка.
ОМД: Загриженоста од радикализам - причина плус за членство во НАТО
Обединетата Македонска Дијаспора изрази длабока загриженост по петочните протести во Скопје, кога илјадници лица побараа ослободување на осомничените за петкратното убиство кај Смилковското езеро.
Порачуваат дека загриженоста за постоење исламистички тероризам во Македонија е причина плус администрацијата на американскиот претседател Барак Обама и НАТО да се заложат за прием на земјата во алијансата.
„Ги повикуваме лидерите на етничките Албанци да бидат погласни во спротиставување на истамистичките протести и закани кон Македонците. Како што Грција продолжува нелегално да го блокира членството на Македонија во НАТО, постои длабока загриженост дека исламските терористи во Македонија се обидуваат да ја дестабилизираат земјата, и да предизвикаат војна пред да биде доделено членство во НАТО. Ова е уште една причина за администрацијата на Обама и НАТО конечно да го направат она што е правилно и да и' доделат на Македонија членство во НАТО, кое е веќе стекнато на боиштата во Авганистан и Ирак", изјави Методија Колоски, претседател на ОМД. /крај/со/ач