Интер - Милан, 06. мај, 20.45

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
4-2 му е омилен резултат на Интер у прва недела од Мај:pos:

4-2 му е омилен резултат на Интер у прва недела од Мај:pos:

06-07-juve-serie-b-champions.jpg

само ќе кажам, одамна немав гледано толку добар натпревар во Сериа А, незнам зошто, ама ме потсети на некои времиња ..

I couldn't agree more!!

ПОПАРААААА ХАХАХАХАХАХАХА ХХАХАХАХАХА ХАХАХАХХАХАХАХ Х ХАХАХАХАХА ХХА ХАХ
Хахха.Браво, имаш право шо и да кажиш бато :)
--- надополнето: 7 мај 2012 во 09:01 ---
I couldn't agree more!!

ПОПАРААААА ХАХАХАХАХАХАХА ХХАХАХАХАХА ХАХАХАХХАХАХАХ Х ХАХАХАХАХА ХХА ХАХ
Хахха.Браво, имаш право шо и да кажиш бато :)

Тука бил Born to be Rossonero
, не идеш денес на училиште а?
Бев.Него шо изгубивме изгубивме, важно ЛШ си играме в година додека пак вашиот мизерен тим ќе си игра ЛЕ.Ве мразам од дново на душава не си свесен колку ве мразам море хеј :D

Me боли поразот, вистина е.Ама што е тука, заслужено.Честички, аплаузи и све другоо.Честички и до навивачите на Јувентус за титулата.Поздрав и све најубо!

само ќе кажам, одамна немав гледано толку добар натпревар во Сериа А, незнам зошто, ама ме потсети на некои времиња ..

Што утакмица гледаше?Да не беше некоја застарена? :) Немој да ми кажеш дека вчерашното дерби беше едно од подобрите.. :confused:

Бев.Него шо изгубивме изгубивме, важно ЛШ си играме в година додека пак вашиот мизерен тим ќе си игра ЛЕ.Ве мразам од дново на душава не си свесен колку ве мразам море хеј :D
Ние ве сакаме! :love:

Ние ве сакаме! :love:

многу:D
--- надополнето: 7 мај 2012 во 14:21 ---
Бев.Него шо изгубивме изгубивме, важно ЛШ си играме в година додека пак вашиот мизерен тим ќе си игра ЛЕ.

ние повеќе имаме шанси да освоиме ЛЕ отколку вие ЛШ:LOL:..вие ионака сте малер ќе ви падни Барселона/Мадрид во нокаут фазата и ќе јадите по капа:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom