Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Сега таман ќе одам на кафе ќе го викнам да направам муабет па да видам шо да прам после, а и да испитам каква е ситуацијата со женскаму и да дознаам кој к** уште е со нејзе :D
p.s. Фала :))
Ај една кладба,кога ке му го поставиш изборот ти или таа ајде се кладиме дека ке биде таа,не се работи за парите како што сакаш ти да си направиш филмче.Друго е во прашање.

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Ај една кладба,кога ке му го поставиш изборот ти или таа ајде се кладиме дека ке биде таа,не се работи за парите како што сакаш ти да си направиш филмче.Друго е во прашање.
Ај баш ќе видам и ќе ти кажам :)

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Па јас мислам дека оди со неа оти има пари .. Можи не е Парис Хилтон ама има бајги пари ... Ама што ќе му се пари кога и тој има ... Стварно незнам зошто уште оди со неа кога и сам кажува дека не е убава, дека не ја сака + ја вара, а и не верувам дека му дава ... :)))
А, ти имаш пари или си спремна да му даеш пошо он има?

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Ама стварно да кажеш, немој да исчезнеш :D
Па биднаа :)) Дури му поставив и услови и ги прифати, а искрено и не очекував ... Ми се разубави денов :D :D :D
--- надополнето: 6 мај 2012 во 23:48 ---
А, ти имаш пари или си спремна да му даеш пошо он има?
Штета што вака не се познаваме ... да се знаевме ќе прашаше дали му давам пари, а не друго ;)

I

Iblis

Гостин
Па биднаа :)) Дури му поставив и услови и ги прифати, а искрено и не очекував ... Ми се разубави денов :D :D :D
Штета што вака не се познаваме ... да се знаевме ќе прашаше дали му давам пари, а не друго ;)
Што друго да ти кажам, good luck-have fun:)

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Член од
26 април 2012
Мислења
53
Поени од реакции
37
Луѓее ... help !! :)
Подолго време ми се допаѓа едно дете и неколку месеци чекав за да направам нешто со него и конечно бидна (се смувавме) ... Но има еден проблем ... Има девојка, но незнам зошто уште оди со неа кога не ја сака (ако ја сакаше нема да ја вараше). Се смувавме во една дискотека пред сите негови другари и мој другарки и воопшто не му беше гајле што ја вара неговата женска (мене уште помалце :] ) и секаде каде што одевме ме држеше за рака како јас да сум му женска .. стварно ми се допаѓа, но незнам што да правам ... Некој предлог ?? :)))
Касно се уклучувам во темава, ама... Прашај се една работа: Ако тоа и го направил на неа, мислиш дека нема да ти го направи и на тебе? Ултиматуми не палат, и немој да се залажуваш дека се ќе биде супер и како во бајка. Преварил една женска за да се мува со тебе, што мислиш колку време ќе помине доколку најде некоја друга?

Не ме сфаќај погрешно, меѓутоа муабетов ти е: Јас го сакам него, и сакам да бидам со него. Ич не ми е гајле што има/имал девојка, и дали има уште чувства за неа.

Размисли добро пред да направиш било што. И секогаш тргнувај од тоа: Ако го направил тоа на некој друг, ќе ми гонаправи и мене.

Толку.

И не биди изненадена ако биде муабетот одма: Многу те сакам, ајде да преминеме на следниот чекор (секс).

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Сега се чувствувам како цел живот да одам со него .... не очекував дека ќе биде вака ... пресреќна сум :DD
p.s. Фала :))
--- надополнето: 7 мај 2012 во 14:30 ---

Фалааа :)))
ke bides vo vrska so tip sto znaes deka ja varal devojka mu poveke pati i ok e toa so tebe?? svesna si deka i tebe koga togas ke te izvara ... :)

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
ke bides vo vrska so tip sto znaes deka ja varal devojka mu poveke pati i ok e toa so tebe?? svesna si deka i tebe koga togas ke te izvara ... :)
Па убаво ми е со него и ќе бидам, а за варањето имало причини па ќе пробам да му верувам ...
--- надополнето: 8 мај 2012 во 22:53 ---
Касно се уклучувам во темава, ама... Прашај се една работа: Ако тоа и го направил на неа, мислиш дека нема да ти го направи и на тебе? Ултиматуми не палат, и немој да се залажуваш дека се ќе биде супер и како во бајка. Преварил една женска за да се мува со тебе, што мислиш колку време ќе помине доколку најде некоја друга?

Не ме сфаќај погрешно, меѓутоа муабетов ти е: Јас го сакам него, и сакам да бидам со него. Ич не ми е гајле што има/имал девојка, и дали има уште чувства за неа.

Размисли добро пред да направиш било што. И секогаш тргнувај од тоа: Ако го направил тоа на некој друг, ќе ми гонаправи и мене.

Толку.

И не биди изненадена ако биде муабетот одма: Многу те сакам, ајде да преминеме на следниот чекор (секс).
Многу е различен односот кој го имаше со неа и односот кој го има со мене и знам дека нема да ме изневери, а ако сака да премине на следниот чекор нема да го има и сам си знае .

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Па убаво ми е со него и ќе бидам, а за варањето имало причини па ќе пробам да му верувам ...
--- надополнето: 8 мај 2012 во 22:53 ---

Многу е различен односот кој го имаше со неа и односот кој го има со мене и знам дека нема да ме изневери, а ако сака да премине на следниот чекор нема да го има и сам си знае .
Нема причини за варање.
А ако има за неа, ќе има и за тебе, при прва караница, незборење, проблем.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
една девојка, втора недела како доаѓа кај мене.. пред малце почна да ми плаче за некаква љубав-поверење ствар, не ја слушав у тој момент што ми збори зашто цело време си мислам “кој кур ми плаче сега а само 10 дена имаме секс и ништо повеќе“ и така... сакам да знам дали да ја откачам сега одма?
Значи да се повторам:
ми зборува за љубав и поверение помеѓу нас дваица,
ми плаче,
и цело време ме гледа у очи.

M

Moon Child

Гостин
На почеток од врска сте. Сигурно нема да земе да те тепа првиот ден -.-

Kajgana Shop

На врв Bottom