G
grande-juve
Гостин
Да не заборавиме и пенал недосуден за Јуве, и црвен недоделен за тој Јапонецот. А колку што видов од стрим, гол недосуден за Интер и поклон пенал за Милан, ама тоа после ќе се анализира на хд
Длабок офсајдОфсајд или не?
Малку е лош аголот за гледање ама та левата нога на типот од каљари мислам дека ја прај легална ситуацијатаОфсајд или не?
Малку е лош аголот за гледање ама та левата нога на типот од каљари мислам дека ја прај легална ситуацијата
туку некое клипче од абијати шо ја извај од гол топката и
инфо за лихт?
дај боже да е арен,колку ќотек изеде оваја сезона то е чудо едно,голем борец е дечкотоLichtsteiner precaution transported to hospital They come encouraging news on the conditions of Stephan Lichtsteiner, forced to leave the pitch in the first half of Cagliari and Juventus after a violent clash with striker plane Rossoblù Pinilla. The Swiss full-back, hit hard in the right occipital area, was transported to hospital Cattinara precaution of Trieste, but he was still conscious. With him is Dr. Stefanini, Juventus club doctor.
Можеби да не добие втор жолт. Битна е средината.Може ли некој да ми каже зашо е искаран Видал не видех баш само кога излаваше видех дека беше нервозен ногу нешто.Ќе ми каже ле некој побрзо ??????? Лихт е цврст верувам ја у него ќе се оправе <3 <3 <3 FORZA JUVE NAS
Автогол ама ние ќе му го рачунаме на БориелоА бе автогол беше или Бориело го даде?
АвтоголА бе автогол беше или Бориело го даде?