Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.067
- Поени од реакции
- 30.098
Просто поплава да се напраиш.Ladies, please, contain your orgasms.
Просто поплава да се напраиш.Ladies, please, contain your orgasms.
значи ти си марија сан флауер шо се напна со твитовитеJas da se pofalam, vtor den po red mi e ova.
навистина влијателна ќе пукнат напумпаниве "влијателни" ;-)Jas da se pofalam, vtor den po red mi e ova.
Sekako, posle ova, dva dena po red u trending, edna kafana masovno na cela kajgana praime...Частовка очекуваме сите и поради фактот што во најспомнувани се избација луѓе кои се #невлијателни.
Моментално местам победа на Интер против Милан , ама попосле ќе надокнадамНе го познавате Somnitelno Lice*... Доста влијателен тип е
Затоа така го пиша ,двосмислено со хуморLadies, please, contain your orgasms.
Абе немој на англиски, може погрешно да те разбере
Во Менада... уште да најдеме некој што има MacbookSekako, posle ova, dva dena po red u trending, edna kafana masovno na cela kajgana praime...
Бежите пичке долази Здравко Чолиќ .т Долазим пичке.
Да, ама убаво запомни го она кое RocknRolaa ти го кажа. Линијата е понекогаш тенка.Sekako, posle ova, dva dena po red u trending, edna kafana masovno na cela kajgana praime...
значи ти си марија сан флауер шо се напна со твитовите
како беше она, чишка се сторивПросто поплава да се напраиш.
kaj se gleda ova?Macedonia Trending @trendingmk
Најспомнувани твитерџии:@SomnitelnoLice@msoldieroflove@Maria_sunflower@architectmkd@dimovskifilip@thacasper eh i toa go docekav najspomnuvan vo MK da sum
Neee, jas nemam marami, plus imam smisla za humor, plus ne sum kvazisarkastichna, ne se sekirajte, sigurna sum...Пази само да не забегаш на мрачната страна и да станеш влијателна
go objavuva @trendingmk na twitter sledi gi ak sakaskaj se gleda ova?