#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
То whom it may concern:
Плс, не ме цитирајте како не треба да спомнувам Албански Терористи во постовите. Има разлика помеѓу Албанци и Албански Терористи.
- За мене се е исто, ама на Твитер употребувам Албански Терористи. Има разлика! + Слобода на изразување низ јавните медиуми!
Албанските Терористи секојдвено изјавуваат за војна во Македонија, така можам и јас да ги бламирам на Твитер.

Problem?

"We should have waked someone in uniform" - said the terrorist, when asked about the killings of the four innocent kids. #SpreadTheTruth

Направете една, а не десет фан страни. Дог кој ке прави!

"We should have waked someone in uniform" - said the terrorist, when asked about the killings of the four innocent kids.#SpreadTheTruth

наместо wacked , оди со killed , executed , murdered итн. По ефект има ;)

И не е waked , туку wacked ;)

@theMac3donian
ова му доаѓа ко требаше да разбудиме некој од полицијата зашто.

Za waked ti zboram

Дај помогнете ми со англиски превод на реченицава: Не требаше по децата, требаше да се удри по униформа. Како и да си ја преведам, не можам смислата да и ја доловам како што треба.:cautious:
We were not supposed to kill the boys, our original intent was to kill members of the police or the army.
мене вака ми звучи најблиску до оригиналната изјава

Колку и да звучи смешно, акцијата допира и до странство. Најверојатно преку страните за пратење статистика на поединечни земи, најретвитувани лица или не знам што. Пример:

Michael Wilson @MikeandKateW
@vlj_m do you like hot gerl ? http://x-sex-pro.tk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom